Yardım Note 10 pro Hard Reset Sonrası İmei Kaybolması

Mgiane57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
Arkadaşlar merhana Note 10 pro 8/128 global (sweet) kullanıyorum. Endonezya romunu kullanıyorum, Bugün IMEI yukleyim derken ne modem dosyasının ne efs nin yedeği ni aldım. Hiçbirinin yedeği yok. Sadece qcn olan orjinal imeilerin yedeği var.

IMEI yükledim modem dosyasınida yükledim rom açılıyor fakat hard reset veya güncelleme yaptıktan sonrası imei kayboluyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar forumdaki modem dosyasini kullanıyorum. Her güncelleme de modem dosyasini mi yüklemek zorundayim

Eğer böyle kaybolacak sa yedeğini almadigim dosyalar ile bir şekilde cihazı eski haline getirebilir miyim çok pişman oldum IMEI atmakta.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
reset atarsanız imei gider. imei atılmış cihaza da güncelleme yaparsanız modem yüklemeniz gerekli. burada ters bir durum yokki sizi şaşırtan nedir? modem yüklemek istemiyorsanız direnç değişimi yaptırırsınız..

Mgiane57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhana Note 10 pro 8/128 global (sweet) kullanıyorum. Endonezya romunu kullanıyorum, Bugün IMEI yukleyim derken ne modem dosyasının ne efs nin yedeği ni aldım. Hiçbirinin yedeği yok.

IMEI yükledim modem dosyasınida yükledim rom açılıyor fakat hard reset veya güncelleme yaptıktan sonrası imei kayboluyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar forumdaki modem dosyasini kullanıyorum.

Eğer böyle kaybolacak sa yedeğini almadigim dosyalar ile bir şekilde cihazı eski haline getirebilir miyim çok pişman oldum IMEI atmakta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yedek olarak önceki imeilerin qcn yedeği mev ut soylemeyi unutmusum

reset atarsanız imei gider. imei atılmış cihaza da güncelleme yaparsanız modem yüklemeniz gerekli. burada ters bir durum yokki sizi şaşırtan nedir? modem yüklemek istemiyorsanız direnç değişimi yaptırırsınız..
Note 9S de kullandım oda snapdragondu IMEI atmıştım ama modem vs gerekmiyordu resette de IMEI gitmiyordu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 9S de kullandım oda snapdragondu IMEI atmıştım ama modem vs gerekmiyordu resette de IMEI gitmiyordu
evet mesela 2010 yılı önceside akıllı telefonlar çok yaygın değildi. az daha geri gidersek 2000lerde bilgisayarlar falan böyle işte :)

Mgiane57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olacak başka arkadaşlar var mı acaba mantıklı cevap verecek? Orjinal Modem dosyasını stock romunda bulamadım. Varsa buraya yazabilir mi Efs yedekleri bir şekilde internetten buldum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Yardımcı olacak başka arkadaşlar var mı acaba mantıklı cevap verecek? Orjinal Modem dosyasını stock romunda bulamadım. Varsa buraya yazabilir mi Efs yedekleri bir şekilde internetten buldum.
rsa çıktı hocam android de o zaman ne oluyorsa şimdi de aynısı olacak diye birşey yok kadıoglu dogru birşey söylemiş imei işlemi yapayım ama sıfırlayınca imei gitmesin diyorsanız cihazın içi açılıyor bir direnç var o degişiyor yoksa o cihazı o şekilde kullanacaksınız yok sıfırlayım güncelleyim bişiy olmasın diyorsanız mecburi garantili yurt içi bir cihaz alacaksınız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mantıksız soru sorduğunuzun farkındamısınız siz hocam? 9s de imei attım böyle bir şey yoktu diyorsunuz. O cihazla bu cihaz bir değil onun üretim yılındaki mevcut korumalarla bu cihaz bir değil.. bu cihaza imei atıldıysa formatta imei gider. Mesela 9ste gitmez. Bu cihaza güncellemeden sonra modem yüklemeden açamazsın 9s te istemez. Modem yüklemeden sorunsuz güncelleme istiyorsan anakartta direnç değişimi yaptıracaksınız. Şimdi artık. Daha mantıklı cevaplar bekleyebilirsiniz. İyi forumlar..

Üst Alt