Yardım note 10 pro garanti sorgulama

jafari45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali bayram
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar bugün redmi note 10 pro aldık yerel bayiden. Özellikle sordum resmi garantili mi diye evet ithalatçı garantili satmıyoruz dediler. şimdi olay şu telefon imei sorgulamasında orjinal olarak görünüyor. kutu jelatini içerisinde dora mobile garanti kağıdı var. dora'nın sitesinden kontrol edince cihaz bulunamıyor. ayrıca delta genpa kvk da kontrol ettim orada da cihaz görünmüyor. İçime kurt düştü doğal olarak. Bu garanti işini nasıl öğrenebiliriz? Bir de cihazın kutusu siyah, ay üzerinde zıplayan astronot var. İnternetteki satılan ürünlerde böyle bir kutuya rastlamadım. Kutusunu açmadım henüz. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cihazınız Xiaomi Türkiye garantili ise garanti firmasının GENPA olması gerekli. Ancak GENPA internet sitesi üzerinden garanti sorgusu yapılamıyor. Telefon, mail veya servise giderek sorgulama yaptırmanız gerekli. Sorgulama sonucunda cihazınız GENPA garantili görünüyorsa sorun yoktur.

Oyla:

Msty34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
0
Aynı sorun bendede var üstadım n11 sitesinden xiaomi türkiye garantili ilanlı üründen aldım ama dora mobil garantili ürün geldi ürünü açmadım iadesini yapmayı düşünüyorum. Resmi disbtritör garantisinde değilse. Asıl sorun tam kapama kapsamında mağazanın kapanacak olması ne yapacağım bilemedim. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Oyla:
Üst Alt