Yardım Note 10 Magisk güncellemesinden sonra fastboot modunda kaldı yardım lazım.

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
Arkadaşlar sorunumu anlatayım,

Öncelikle tertemiz eu 12.5 stabil rom kurdum twrp den telefon açıldı ayarlarımı yaptım herşey tamam daha sonra magisk root flashladım telefon gene açıldı sorunsuz magisk uygulamasından güncelleme gelmişti güncellemesini yaptım fakat telefon bir anda fastboot moduna girdi ve şuan hiçbir şekilde açılmıyor sürekli fastboot modunda yardımınız gerekiyor bana çok acil teşekkürler.

anubis81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi 13 T
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
11

Öncelikle tertemiz eu 12.5 stabil rom kurdum twrp den telefon açıldı ayarlarımı yaptım herşey tamam daha sonra magisk root flashladım telefon gene açıldı sorunsuz magisk uygulamasından güncelleme gelmişti güncellemesini yaptım fakat telefon bir anda fastboot moduna girdi ve şuan hiçbir şekilde açılmıyor sürekli fastboot modunda yardımınız gerekiyor bana çok acil teşekkürler.
sanırım vendor img silinmiş
tekrar yüklemeniz durumunda düzelecektir ....
eğer olmazsa miflash ile rom kurman gerek...

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım vendor img silinmiş
tekrar yüklemeniz durumunda düzelecektir ....
eğer olmazsa miflash ile rom kurman gerek...
Hocam fastboot modundan çıkamıyorumki hiçbir şekilde telefon kaldı böyle endonezya romunu indirdim fastboot için onu yüklersem sorun düzelirmi?

anubis81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi 13 T
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
11
Hocam fastboot modundan çıkamıyorumki hiçbir şekilde telefon kaldı böyle endonezya romunu indirdim fastboot için onu yüklersem sorun düzelirmi?
mi flash ile yüklersen evet düzelir ...
ama mi flash kullanırken kilit olayına dikkat et ....

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Merhaba. Note 10 ana konusu içinde Trabzonlu hocamın tek tuşla twrp yükleme programı ile cihaza yeniden twrp yükleyin. Yüklendikten sonra da 4 wipe yapın romu atın yükleyin. Sorununuz çözülür.

akcmchn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
2
Merhaba. Note 10 ana konusu içinde Trabzonlu hocamın tek tuşla twrp yükleme programı ile cihaza yeniden twrp yükleyin. Yüklendikten sonra da 4 wipe yapın romu atın yükleyin. Sorununuz çözülür.
Şuan endonezya rom u flashlıyorum hocam fastboot dan miflash tool ile o bittikten sonra yapsam olurmu? şuan iptal edersem tuğlaya dönmesin telefon. keşke daha önce gelseydiniz denerdik onu.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Şuan endonezya rom u flashlıyorum hocam fastboot dan miflash tool ile o bittikten sonra yapsam olurmu? şuan iptal edersem tuğlaya dönmesin telefon. keşke daha önce gelseydiniz denerdik onu.
Yok siz işleme devam edin. Zaten yükleme yapıyorsanız cihazınız açılır, sorun da çözülmüş olur zaten. Sonrasında istediğiniz romu yüklersiniz.

Üst Alt