Yardım NOTE 10 LİTE edge ekran sorunu ve simge çerçeveleri

Burakkk23689

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
NOTE 10 LİTE
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.8
Telefon Modeli
XİAOMİ Mİ NOTE 10 LİTE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba

2 gün once xiaomi NOTE 10 LİTE aldım fakat cozemedigim iki tane konu var

1) Pil gostergesini yuzdelik ( simge yanında ) yapınca sagdaki rakam kavisli tarafa dogru kayıyor ve gozukmuyor ( bence bu hata yada yolu varsa lutfen yardım )
2) Simge cervevelerini bir türlü kaldıramadım. Temalardan sınırsz yapmama ragmen spotify yada youtube simgelerinin etrafında siyah yada beyaz yuvarlaklar var

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Herkese merhaba

1) Pil gostergesini yuzdelik ( simge yanında ) yapınca sagdaki rakam kavisli tarafa dogru kayıyor ve gozukmuyor ( bence bu hata yada yolu varsa lutfen yardım )
2) Simge cervevelerini bir türlü kaldıramadım. Temalardan sınırsz yapmama ragmen spotify yada youtube simgelerinin etrafında siyah yada beyaz yuvarlaklar var
İlk olarak hocam o yanında kısmına geçtiğiniz zaman egde ekrana kaymıyor aslında. MIUI 11'in bir bugu o ikinci rakam küçük oluyor. Onun için MIUI 12'yi beklemelisiniz. İkinci olarak ise temanın şekli öyle marketten başka temalar bakabilirsiniz köşeliksiz. İsmi sınırsız diye bütün simgelerin çerçevesiz olacağı anlamına gelmez sonuçta

Oyla:

Burakkk23689

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
NOTE 10 LİTE
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar,

oncelikle hızlı dönüşünüz icin cok tesekkur ederim. pil konusunda okey mecburen bekleyecegiz. cerceve konusunda da ok dir tema bakacagım
kurcaladıkca kafama takılan olursa sizi tekrar rahatsız ederim
tekrar tesekkur ederim

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
merhabalar,

oncelikle hızlı dönüşünüz icin cok tesekkur ederim. pil konusunda okey mecburen bekleyecegiz. cerceve konusunda da ok dir tema bakacagım
kurcaladıkca kafama takılan olursa sizi tekrar rahatsız ederim
tekrar tesekkur ederim
Rica ederim hocam güle güle kullanın

Oyla:

ali39.ali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Apollo
Konular
0
Herkese merhaba

Aynen o kayma benim cihazda var bildirim paneli komple kayıyor. Kaydığı zaman dikkatli bakarsan alt tuşlar da kayıyor.

Son düzenleme:
Oyla:

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
Hayır beklemenize gerek yok, geliştirici seçenekleri açtıktan sonra " en küçük genişlik" ayarını 485dp yapınız daha sonra bir altındaki seçenek olan "ekran girintisini simule et" seçeneğindeki ayarı "köşe kesimi" yapın. sorununuz hallolacaktır.
Aynen o kayma benim cihazda var bildirim paneli komple kayıyor. Kaydığı zaman dikkatli bakarsan alt tuşlar da kayıyor.
Herkese merhaba

Oyla:

Burakkk23689

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
NOTE 10 LİTE
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır beklemenize gerek yok, geliştirici seçenekleri açtıktan sonra " en küçük genişlik" ayarını 485dp yapınız daha sonra bir altındaki seçenek olan "ekran girintisini simule et" seçeneğindeki ayarı "köşe kesimi" yapın. sorununuz hallolacaktır.
hocam boyle bise b ulamaıdm. tam tarif eder misin. suan miui 12 deyim

Oyla:

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
hocam boyle bise b ulamaıdm. tam tarif eder misin. suan miui 12 deyim
önce geliştirici seçenekleri açmanız gerekiyor, bunu yapmaya bir bakın youtubeden zaten çok kolay bir şey. daha sonra arama kısmından geliştirici seçeneklere girin görecekseniz aşağıya inince

Oyla:

Fatih alparslan mi max 3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
0
Merhabalar nasipse bende salı günü alcağım mi note 10 Lite,merak ettiğim bir sorum olacak kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verirlerse memnun olurum.Bu cihazın kavisli ekranında Samsung s7 edgeler de olan uygulamalardan var mı kolaylaştırıcı birçok uygulama oluyor bilginiz var mı teşekkürler

Oyla:

Burakkk23689

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
NOTE 10 LİTE
Konular
5
Merhabalar nasipse bende salı günü alcağım mi note 10 Lite,merak ettiğim bir sorum olacak kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verirlerse memnun olurum.Bu cihazın kavisli ekranında Samsung s7 edgeler de olan uygulamalardan var mı kolaylaştırıcı birçok uygulama oluyor bilginiz var mı teşekkürler
merhaba, kolaylastırıcı birkac ozellik var ama ben kullanmadım hic. tel biraz agır ama onu belirteyim bastan. sarzı 2 gün cok rahat gidiyor

Oyla:
Üst Alt