Yardım Note 10 Ekran Dokunmatik Problemi

sefacyhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Telefonu alalı 3 gün oldu arkadaşlar ama dokunmatik hassasiyetinde problem var çoğu zaman ilk seferde dokununca algılamıyor, klavyede yazı yazarken tuşlara dokunca basmıyor ya da kaydırmalı yazı şeklinde alakasız harf yazılar çıkıyor.Araştırma yaptım yabancı forumlarda kavisli ekrandan dolayı olduğu yazılmış.Bazıları yazılımsal demiş ama ciddi bir problem var.Bu sorun forumda çok dile getirilmemiş acaba benim cihazımda donanımsal bir problem mi var.Başına gelip çözen oldu mu?

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Telefonu alalı 3 gün oldu arkadaşlar ama dokunmatik hassasiyetinde problem var çoğu zaman ilk seferde dokununca algılamıyor, klavyede yazı yazarken tuşlara dokunca basmıyor ya da kaydırmalı yazı şeklinde alakasız harf yazılar çıkıyor.Araştırma yaptım yabancı forumlarda kavisli ekrandan dolayı olduğu yazılmış.Bazıları yazılımsal demiş ama ciddi bir problem var.Bu sorun forumda çok dile getirilmemiş acaba benim cihazımda donanımsal bir problem mi var.Başına gelip çözen oldu mu?
Hocam cihazın ayarlar kısmında yanlışlıkla kenarlara dokunmayı engelle gibi bir ayar olması lazım, onu deneyip tekrar bir kontrol edin isterseniz.

Oyla:

Onur0021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
1 hafta önce Mi Note 10 aldım ve aynı sorun bende de var. Özellikle klavyeyle birşeyler yazarken silme tuşu ve shift tuşuna basınca çoğu zaman ilk seferde algılamıyor. Umarım yazılımsal bir şeydir.

Oyla:

sefacyhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazın ayarlar kısmında yanlışlıkla kenarlara dokunmayı engelle gibi bir ayar olması lazım, onu deneyip tekrar bir kontrol edin isterseniz.
Denedim fakat pek değişiklik yok hala devam ediyor.Sanırım yazılımsal bir durum farklı rom ile deneme yapacağım olmaz ise donanımsal sorun.

Oyla:
Üst Alt