Yardım Note 10 5G Google Play sertifika sorunu

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miu12.5
Telefon Modeli
Note 10 5G (camellia)
Bootloader Kilidi
Açık
Cİhazıma güncelleme geldi, geldikten sonra google play protect sertifikası yok hatası almaya başladım.

normalde note 10 pro cihazımdada böyle sorun olmuştu: sorunu tek ve net olarak çözümledim BL kapatınca direk sorunsuz hale geliyor..

fakat note 5g cihazımda bl kapatınca recoveryde kalıyor "miu version can't be.." hatası alıyorum.. bl açınca cihaz açılıyor.

Rehber - Google Play Cihaz Sertifikalı Değil Kesin Çözümü burda anlatılan konudaki çözümleri denedim yine olmadı.

nasıl yapabilirim ??

aasime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xioami 11T
Meslek
Emekli
Konular
0
Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın. İlk kurulum adımında sim kartınız takılı olsun. Sorun çözülecektir.

Oyla:

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın. İlk kurulum adımında sim kartınız takılı olsun. Sorun çözülecektir.
ustam dediğinizi yaptım oldu ve evet sertifka hata sorunu kalktı google play kurulum yapabildim fakat google play ayarlarında sertifikalı değil diyor ve buna bağlı bazı uygulamaları güncelleyemiyorum.. o nasıl çözerim ?

Oyla:

aasime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xioami 11T
Meslek
Emekli
Konular
0
ustam dediğinizi yaptım oldu ve evet sertifka hata sorunu kalktı google play kurulum yapabildim fakat google play ayarlarında sertifikalı değil diyor ve buna bağlı bazı uygulamaları güncelleyemiyorum.. o nasıl çözerim ?
İsterseniz farklı bir rom deneyin. Aşağıdaki romu tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt