Yardım Not 9 pro yazılım hatası

Kara-kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.03
Telefon Modeli
Not 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sevgili arkadaşlar not 9 pro telefona sahibim orijinal yurt içi cihaz şarjı bir kere bitti telefonum kapandı ve MIUI da kaldı açılmıyor her şeyi denidim telefoncular 400 500 masraf çıkartıyor lar yazılım atmak için ücretsiz yazılım olmazmış kredili yazılım atılması gerekiyor diyorlar yardım edebilir misiniz kendi yapma şansım varmı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yetkili yazılım olayı doğru ama bu modellerde kronik sorunlar var. Durup dururken miui ekranında kalması donanımsal arızayı işaret ediyor. Yurtiçi cihaz ise garantiye gönderin. Yazılım yüklemek çözüm olmayacaktır. Bootloader kilidi kapalı cihazlarda yazılım kendi kendine bozulması zordur.

Oyla:

kgnhsmaj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Sosyal mühendislik
Konular
3
Bendede kalmıştı hocam. YouTube da bir videoda çözümü var aslında ilk geldiğinde sıkıntı yaşamıştım. Garanti 20 gün süre çıkardı kendim halletmiştim. O zamanki telefon Xiaomi Mi Note 10 Lite 6/128

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihazda durum farklı kronik sorun. Kameralar boşa alınsın %90 açılacaktır ama cihaz Türkiye cihazıymış o yüzden garantiye gönderilmesini tavsiye etmiştim.

Oyla:

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
Cihazın şarjı bittikten sonra açılmama yani MIUI yazısında kalma sorunu benimde başıma gelmişti. Maalesef bazı Xiaomi cihazlarında yazılımsal bir sorundan dolayı bu üzücü olay yaşanılabiliyor. Cihazı tekrar açılabilir hale getirmenin bir kaç yolu var fakat içindeki veriler gidebiliyor. Bunlardan ilki cihazı recovery moda almak ve cihazı sıfırlamak. İkincisi ise fastboot moda alıp ilk olarak "save data" seçili şekilde cihaza tekrar fastboot rom yüklemek.. İşe yaramaz ise "Clean All" seçip fastboot rom yüklemek. Bunlar da işe yaramaz ise Aldığınız yer ile iletişime geçin.
Geçmiş olsun..

Oyla:
Üst Alt