Yardım Not 8 pro uygulamaları sd karta taşıma

brsabl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Not 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.8
Telefon Modeli
Not 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar MIUI ailesi birkaç haftadır uğraştığım ancak hiç bir şekilde beceremediğim konudur.Yapan varsa beni de aydınlatır mısınız.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sağlıklı bir işlem değil hocam. Eskiden cihaz hafızaları hem yetersiz hem de yavaştı ve uygulamaları SD karta taşıyabiliyorduk. Günümüzde ise cihazların okuma ve yazma hızları SD kartlarınkiler ile kıyaslanamayacak kadar hızlı. Uygulama SD karta taşındığında bu yavaşlık nedeni ile çok geç açılacak ve çok yavaş çalışacaktır. Aynı zamanda sürekli olarak SD kart üzerinde okuma ve yazma olacağı için kart da arızalanacaktır. Yani yapılmaması gereken bir işlem olduğu için yapamıyorsunuz...

Oyla:

brsabl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Not 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlıklı bir işlem değil hocam. Eskiden cihaz hafızaları hem yetersiz hem de yavaştı ve uygulamaları SD karta taşıyabiliyorduk. Günümüzde ise cihazların okuma ve yazma hızları SD kartlarınkiler ile kıyaslanamayacak kadar hızlı. Uygulama SD karta taşındığında bu yavaşlık nedeni ile çok geç açılacak ve çok yavaş çalışacaktır. Aynı zamanda sürekli olarak SD kart üzerinde okuma ve yazma olacağı için kart da arızalanacaktır. Yani yapılmaması gereken bir işlem olduğu için yapamıyorsunuz...
Teşekkür ederim hocam cevabınız için

Oyla:
Üst Alt