MIUI 12 not 8 pro güncelleme sonrası sorunlar

haruner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
note 8 pro 8gb
Konular
3
Redmi note 8 pro MIUI Global 12.0.8 kararlı SON sürüme güncelledim. ve telefonda ekran sürekli takılıyor donmalar oluyor. kapatıp açınca 5 saniye düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. ayrıca Eşimin telefonuda güncelleme sonrası kamerası bulanık çekmeye Başladı. bunu bir önceki sürüme düşürebilirmiyiz veya bu sorunların çözümü varmıdır.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Cihazınıza MIUI 12.5 geldi diye biliyorum bootloader açık değilse güncellemeyi deneyin sorunlarınızın çözümü olabilir

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefon üreticileri artık hep böyle giriş ve orta seviye cihazlar ilk çıktıklarında kamerası performansı iyidir akıcı çalışır 1 2 sene sonra güncelleme ile çöpe çevirirler. Üst seviye pahalı cihazlarida performans yerine son güncellemelerde kamera kalitesi ve batarya performansıyla vururlar hepsinin amacı daha çok cihaz satmak.
Xiaomide mi flashla eski sürüme dönüş yapılıyor samsungda çoğunlukla eski sürüme dönemezsin dönersende direk garanti dışı kalıyor ne güzel sistem düzen dimi.

haruner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
note 8 pro 8gb
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon üreticileri artık hep böyle giriş ve orta seviye cihazlar ilk çıktıklarında kamerası performansı iyidir akıcı çalışır 1 2 sene sonra güncelleme ile çöpe çevirirler. Üst seviye pahalı cihazlarida performans yerine son güncellemelerde kamera kalitesi ve batarya performansıyla vururlar hepsinin amacı daha çok cihaz satmak.
Xiaomide mi flashla eski sürüme dönüş yapılıyor samsungda çoğunlukla eski sürüme dönemezsin dönersende direk garanti dışı kalıyor ne güzel sistem düzen dimi.
ben şuan bu telefondan soğudum. bidaha hayatta almam xiaomi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
ben şuan bu telefondan soğudum. bidaha hayatta almam xiaomi
Alma fakat hangi markayı alırsan al aynı şeyleri yaşayacaksın bütçe varsa Samsung S serisi veya İPhone kullanılır bütçe yoksa xiaomi alınır :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Redmi note 8 pro MIUI Global 12.0.8 kararlı SON sürüme güncelledim. ve telefonda ekran sürekli takılıyor donmalar oluyor. kapatıp açınca 5 saniye düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. ayrıca Eşimin telefonuda güncelleme sonrası kamerası bulanık çekmeye Başladı. bunu bir önceki sürüme düşürebilirmiyiz veya bu sorunların çözümü varmıdır.
Yedek alıp sıfırlayın cihazı (recovery üzerinden)

Üst Alt