Rom Not 8 Pro custom rom Google hizmetleri sorunu

• Konbuyu başlatan Xan2
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 506
  • Etiketler
    rom

Xan2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
dotOS v5.2 romunu indirdim 943 mb, sorunsuz sekilde acildi. Ama icinde google hizmetlerinin hic biri yok, sitelerden yuklemek istedigimde acilmiyor, durduruldu yazarak kapaniyor, ne yapa bilirim?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
dotOS v5.2 romunu indirdim 943 mb, sorunsuz sekilde acildi. Ama icinde google hizmetlerinin hic biri yok, sitelerden yuklemek istedigimde acilmiyor, durduruldu yazarak kapaniyor, ne yapa bilirim?
İndirdiğiniz rom aosp tabanlı rom hocam aşağıdaki linkten arm64 Android 11 pico seçip gapps dosyasını indirin twrpden rom kurar gibi kurun Google uygulari sorunsuz gelir

Xan2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirdiğiniz rom aosp tabanlı rom hocam aşağıdaki linkten arm64 Android 11 pico seçip gapps dosyasını indirin twrpden rom kurar gibi kurun Google uygulari sorunsuz gelir

tesekkur ederim, sorunum gapps twrpden kurdugum zaman yasaniyirdu, hatani buldum. bu romda ozel internet browser var, bu browser internetden bir sey indirdigimiz zaman, dosyanin sonra .bin yaziyormus. bende bunu twrpden bulamiyordum, ve dusunuyirdumki herhalde zip dosyasi halinde kurulmuyor gapps, ama zip degilmis o yuxden twrpde cikmiyoirmus adi

Üst Alt