Yardım Not 8 pro aşırı şarj yiyor

Hakan3455

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
not 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ global 11.0.5
Telefon Modeli
not 8 pro 128gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mrb.. telefonu alalı daha 2 ay bile olmadı.. ama şarj tüketimi çok aşırı saçma ilerlemekte.. aynı cihazdan 2 adet daha aldım 1 ini kız diğerini erkek kardeşim olmak üzere .. aldığım o telefonlar mi10 yazılımla geldi kendim 11e guncellemistim hiç bir sorun yoktu

Bu aldığım cihaz direk mi11 güncellemesi yüklü olarak geldi ve ciddi manada canımı sıkıyor.

Gece yatarken yüzde 96 şarjla bırakıyorum sadece alarm çalması için sabah telefonu aldığımda 6 saat bı sürede durduğu yerde 96dan 60 65lere düşüyor pili.

Ekran kullanımını parlaklığı ortalasam da otomatik yapsamda güç pil 100%100 Ken bile direk tasarruf modunu acsamda yine aynı şekilde düşüyor.

Wp istatiklerde %20 %25 kullanım gösteriyor
Hücresel veri yeri geliyo %40 Lara çıkıyor
Ekran kullanımı %30 40 oluyor
Android sistemi %40 a çıkıyor

Adam akıllı 1.5 gün 2 gün yetiremedim şarjı son 1 haftadır sabah 6.30da alıyorum akşam 7ye kadar yüzde 20 anca kalıyor aşırı oyun oynamadigim halde oyun oynasam yarım gün dayanmiycak heralde

Telefon teknik servisine bakan bir abimden öğrendiğim üzere mi11 otomatik yüklü gelen cihazlarda şarj sorunu var yazılımla alakalı mi12 güncellemesi gelince düzelir bişey olmaz diye söylemişti.. ama güncelleme çıktı hala oda gelmedi bu cihaza

Bilgi verebilecek olan var mı?

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Mrb.. telefonu alalı daha 2 ay bile olmadı.. ama şarj tüketimi çok aşırı saçma ilerlemekte.. aynı cihazdan 2 adet daha aldım 1 ini kız diğerini erkek kardeşim olmak üzere .. aldığım o telefonlar mi10 yazılımla geldi kendim 11e guncellemistim hiç bir sorun yoktu

Bu aldığım cihaz direk mi11 güncellemesi yüklü olarak geldi ve ciddi manada canımı sıkıyor.

Gece yatarken yüzde 96 şarjla bırakıyorum sadece alarm çalması için sabah telefonu aldığımda 6 saat bı sürede durduğu yerde 96dan 60 65lere düşüyor pili.

Ekran kullanımını parlaklığı ortalasam da otomatik yapsamda güç pil 100%100 Ken bile direk tasarruf modunu acsamda yine aynı şekilde düşüyor.

Adam akıllı 1.5 gün 2 gün yetiremedim şarjı son 1 haftadır sabah 6.30da alıyorum akşam 7ye kadar yüzde 20 anca kalıyor aşırı oyun oynamadigim halde oyun oynasam yarım gün dayanmiycak heralde

Telefon teknik servisine bakan bir abimden öğrendiğim üzere mi11 otomatik yüklü gelen cihazlarda şarj sorunu var yazılımla alakalı mi12 güncellemesi gelince düzelir bişey olmaz diye söylemişti.. ama güncelleme çıktı hala oda gelmedi bu cihaza

bootloader kilidini kaldırıp fastboottan temiz kurulum yapın hocam.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Miui 12 cihazınızın konusında var ordan indirip kurabilirsiniz. (sistem güncelleyci ile)

Pil sıkıntısına gelecek olursak cihazı kullanmadığınız zaman 2G ye alın. Marketten Miui hidden settings uygulamasını indirin tüm uygulamaların arka planını kısıtlayın. Böylece cihaz boştayken ne şebeke nede uygulamalar pil tüketmiş olur.

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9

Belliki rom kaynaklı bir sorun var ortada. Aynı cihaz bende de var ve Endonezya rom yüklü. Gece (11.50) %100 de bırakıyorum 4.5G açık halde. Sabah (7.15) baktığımda %99-98 oluyor en fazla. Boşta aşırı şarj tüketimi sorunu hiç yaşamadım.
Ekran süresi olarak ortalama 7.30-9 saat arası süre alıyorum ve beni bu şartlarda iki gün rahat götürüyor. Ayrıca bir kaç saatlik oyun, sosyal medya, WhatsApp vs hep aktiftir. Cihaz son derece kullanışlı ve güzel. Sadece temiz bir kurulum ve doğru rom gerekiyor.( Tüm xiaomi modellerinde olduğu gibi)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt