Yardım Not 5 kapandı açılmıyor

Miutttt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gg
Cihazım
Mi not 5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar not 5im kendiliğinden kapandı açılmıyor güç düğmesine ve ses açma düğmesine basılı tuttum açıldı tekrar hemen kapandı kapanış o kapanış anakart değişecek diyorlar başına gelen var mi ne yapmak lazım acil yardım ederseniz sevinirim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
"anakart değişecek diyorlar" dediğinize göre telefonu bir servise ya da tamirciye verdiniz ve ayrıntılı incelediler herhalde? Tam olarak ne dediler? Sorun neden kaynaklanmış? Cihazınızın şu anki durumu ne? Bilgisayara bağladığınızda bilgisayar telefonunuzu görüyor mu?

Oyla:

Miutttt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gg
Cihazım
Mi not 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"anakart değişecek diyorlar" dediğinize göre telefonu bir servise ya da tamirciye verdiniz ve ayrıntılı incelediler herhalde? Tam olarak ne dediler? Sorun neden kaynaklanmış? Cihazınızın şu anki durumu ne? Bilgisayara bağladığınızda bilgisayar telefonunuzu görüyor mu?
anakart şase yapmış değişmesi lazım dediler yapamadılar , eğer hurda bir telefondan anakart getirirsen yaparız dediler , suanki durum hala aynı açılmıyor bilgisayara takınca cihazı görüyor bunu yapabilen yok galiba Türkiye'de az önce başka bir servisi aradım mi'lere bakıyor onlarda yapamıyoruz dediler

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
anakart şase yapmış değişmesi lazım dediler yapamadılar , eğer hurda bir telefondan anakart getirirsen yaparız dediler , suanki durum hala aynı açılmıyor bilgisayara takınca cihazı görüyor bunu yapabilen yok galiba Türkiye'de az önce başka bir servisi aradım mi'lere bakıyor onlarda yapamıyoruz dediler

O zaman Zenex 'i konuya davet edelim :)

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular