Yardım not 11 pro bazen kendi kendine açılıp kapanıyor

• Konbuyu başlatan floxy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 163

floxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not 11pro
Konular
6
gün içersinde bazen 2 bazen 4 5 defa olduğu oluyor hiç olmadığı da oluyor direnç kayıtlı ısıdan dolayı olduğunu sanmıyorum pek ısınmıyor mui 14.0.3 sürümü kurulu BL kilidi açık durumda

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Hangi uygulamadan kaynaklandığını bulabilirseniz devre dışı bırakma veya adb ya da debloater ile kaldırılabilir. Sistem ugulaması ise devre dışı bırakılabilir (kritik bir uygulama değilse tabi) aksi halde rom değiştirmelisiniz. Donanımsal bir sorunmuş gibi gelmedi bana. Usta üyelerimizin görüşü önemli tabi bu durumda.

floxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not 11pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi uygulamadan kaynaklandığını bulabilirseniz devre dışı bırakma veya adb ya da debloater ile kaldırılabilir. Sistem ugulaması ise devre dışı bırakılabilir (kritik bir uygulama değilse tabi) aksi halde rom değiştirmelisiniz. Donanımsal bir sorunmuş gibi gelmedi bana. Usta üyelerimizin görüşü önemli tabi bu durumda.
hyper os kaynaklı sanmıştım ancak mui 14 sürümüne düşürdüm ve sorun devam etti malesef direnç kayıtlı olduğu için rom atamıyorum en son atmaya çalıştığımda brick etmiştim telefonu

Üst Alt