Yardım Nokia Xl miui türkçe rom yükleme

emirhan78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Nokia XL
Konular
2
Merhaba arkadaşlar nokia xl telefonuma lewa rom yükledim ama ingilizce dili var şimdi ise telefona miui türkçe rom yüklemek istiyorum ama bunu nası yapacığımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Bide bir sorum daha olacaktı lewa roma yüklediğim programları türkçe yapabilirsem de olur bunu yapabilirmiyim bazı programlarda dil seçimi var ama bazılarında yok.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba arkadaşlar nokia xl telefonuma lewa rom yükledim ama ingilizce dili var şimdi ise telefona miui türkçe rom yüklemek istiyorum ama bunu nası yapacığımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Bide bir sorum daha olacaktı lewa roma yüklediğim programları türkçe yapabilirsem de olur bunu yapabilirmiyim bazı programlarda dil seçimi var ama bazılarında yok.
Öncelikle telefonunuza MIUI rom yapılmış mı onu bulmanız gerekiyor. Google bu konuda yardımcı olacaktır.
Romu bulduğunuz yerde nasıl yükleneceği, neler yapılması gerektiği de yazar genelde. Buna göre yüklemeyi yaparsınız. Eğer MIUI rom bulursanız ama içinde Türkçe yoksa forumunuzda anlatılan yöntemlerle Türkçe dil ekleyebilirsiniz.
Uygulamaları Türkçe yapmak için de rehber konularımızı okuyabilirsiniz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emir78

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
Nokia XL
Konular
0
Telefonuma özel miui rom yapılmış ama ingilizce benimde yeterince ingilizcem olmadığı için yapamıyorum.Pekimevcut olan lewa romu türkçe yapabilme veya yüklü olan programları türkçe yapabilirmiyim. chatin_62
forum.xda-developers.com/nokia-x/development/rom-miui-v5-4-8-9-12-08-14-t2845832

Oyla:
Üst Alt