Yardım Nfc yanlış uygulamayı açıyor

mryusufcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufcan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Radyoloji Tekniker
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3 Kararlı
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar
NFC ile İstanbul kart yüklemesi yapmak istiyorum ama kartı her dokundurduğumda Kuveyt Türk uygulaması açılıyor
Hangisi açılsın diye sormuyor varsayılan da değil sorun nedir nasıl düzeltilir yükleme yapadim bunun yüzünden eskiden böyle değildi ne oldu bilmiyorum

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhaba arkadaşlar
NFC ile İstanbul kart yüklemesi yapmak istiyorum ama kartı her dokundurduğumda Kuveyt Türk uygulaması açılıyor
Hangisi açılsın diye sormuyor varsayılan da değil sorun nedir nasıl düzeltilir yükleme yapadim bunun yüzünden eskiden böyle değildi ne oldu bilmiyorum
Ayarlardan bağlantı paylaşıma gidin hocam, sonra aşağıda nfcnin altında dokundur ve öde seçeneği var ona tıklayın. Orada varsayılanı kullan seçeneği var ona tıklayıp iki seçeneği de ayrı ayrı deneyin hangisinde olur tam kestiremedim ama onunla ilgili büyük ihtimal

Oyla:

mryusufcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufcan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Radyoloji Tekniker
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan bağlantı paylaşıma gidin hocam, sonra aşağıda nfcnin altında dokundur ve öde seçeneği var ona tıklayın. Orada varsayılanı kullan seçeneği var ona tıklayıp iki seçeneği de ayrı ayrı deneyin hangisinde olur tam kestiremedim ama onunla ilgili büyük ihtimal
Hocam o kısımda istanbulkart ve bonusflaş çıkıyor kuveyttürk gözükmüyor bile.
Ne alaka açılıyor anlamış değilim sildim yükledim kuveyti değişen bir şey olmadı.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam o kısımda istanbulkart ve bonusflaş çıkıyor kuveyttürk gözükmüyor bile.
Ne alaka açılıyor anlamış değilim sildim yükledim kuveyti değişen bir şey olmadı.
O ekranda İstanbulkart uygulamasını seçtikten sonra da mı aynı sorunu yaşıyorsunuz hocam?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Kuveyt Türk uygulamasının NFC ile ödeme ayarı yok. Olmadığı halde açması çok saçma olmuş. Daha önceden NFC retag free gibi bir uygulama ile komut vermiş olabilirsiniz. İstanbulkart'i her dokundurdugumda Kuveyt Türk uygulaması aç gibi

Oyla:

mryusufcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufcan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Radyoloji Tekniker
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuveyt Türk uygulamasının NFC ile ödeme ayarı yok. Olmadığı halde açması çok saçma olmuş. Daha önceden NFC retag free gibi bir uygulama ile komut vermiş olabilirsiniz. İstanbulkart'i her dokundurdugumda Kuveyt Türk uygulaması aç gibi
macrodroid kullanıyordum ancak nfc ile işim olmadı hiç komut falan vermedim. şimdide sildim denedim. Yine olmadı :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komut, nfc ayar sıfırlama vs tarzında yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt