Yardım NFC Sorun Oldu Baş Belası

mrtanrikulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Note12Pro+
Konular
1
Herkese merhaba telefonuma Endonezya romu kurdum herkes nfc çalışıyor diyor ama benim telefonumda ne yapsam çalışmadı başına gelen bana yardım edebilecek olan var mı? Bu arada donanımsal olarak NFC var..

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Herkese merhaba telefonuma Endonezya romu kurdum herkes nfc çalışıyor diyor ama benim telefonumda ne yapsam çalışmadı başına gelen bana yardım edebilecek olan var mı? Bu arada donanımsal olarak NFC var..

mrtanrikulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Note12Pro+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla anlamadım hocam fix mi yapmamız gerekli

mrtanrikulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Note12Pro+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda yazmış işte,sizin cihaz da imei işlemi yapıldı mı ?
Benim cihaza direnç imei işlemi yapıldı.. Smomixn adlı custom rom yüklüyken nfc çalışıyordu güncelleme alsın diye diğer romları denedim ama nfc global de dahil olmak üzere hiç bir romda nfc geri gelmedi, Cıt menüde nfc kullanılamadığını yazıyor test ettiğim zaman.. Çözüm yok bulamadım. Eğer bir fikriniz varsa aydınlatabilirseniz çok memnun olurum..

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
Benim cihaza direnç imei işlemi yapıldı.. Smomixn adlı custom rom yüklüyken nfc çalışıyordu güncelleme alsın diye diğer romları denedim ama nfc global de dahil olmak üzere hiç bir romda nfc geri gelmedi, Cıt menüde nfc kullanılamadığını yazıyor test ettiğim zaman.. Çözüm yok bulamadım. Eğer bir fikriniz varsa aydınlatabilirseniz çok memnun olurum..
benim cihaza direnş yapıldı nfc gitti dahada gelmez dedi yapan adam pişman oldum

Fanfanifinfon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrihan
Cihazım
Mİ Redmi Note 4
Konular
1
direnç işlemi uygulandıysa gider diye tahmin ediyorum yazılımsal olarak bende aynı sorunu yasadım fake rom vardı global geçince düzeldi

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17
Hocam direnç işleminden sonra NFC çalışıyormuydu.

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
82k direnç takılmışsa nfc çalısmaz. Şuan için 82k direnç iyi çünkü 66k direnç takınca nfc calisiyor fakat hyoerOS güncellemesi ile imei silinme sorunu var. 82k direnç ile imei de sorun çıkmıyor

mrtanrikulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Note12Pro+
Konular
1
82k direnç takılmışsa nfc çalısmaz. Şuan için 82k direnç iyi çünkü 66k direnç takınca nfc calisiyor fakat hyoerOS güncellemesi ile imei silinme sorunu var. 82k direnç ile imei de sorun çıkmıyor
Hyperos güncellemesini de yaptım hiç bir sorun yok imei silinmiyor.. Dirençten sonra nfc çalışıyordu dediğim gibi ama cihazda SMOMIXN diye bir sahte rom yüklüydü.. Şuan orjinal rom yüklü ama nfc yok, çalışmıyor.. Donanım olarakta var nfc cihazda..

Üst Alt