Yardım NFC Ödeme- Dokundur Öde kayboldu

kadir5050

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.4
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar,
Mi 9t kullanıyorum. (rootlu)

Yaklaşık 2 yıldır NFC sorunsuz şekilde kullanıyordum. 2 hafta öncesine kadar güncelleme falan da yapmadığım halde NFC ayarlarını açınca dokundur öde sekmesi vardı. Oraya tıklayınca istediğin banka kartını seçip ödeme yapıyordum. Şuan bende o sekme kayboldu. Tekrar nasıl geri gelir.

Yaptıklarım ve sonuç alamadığım şeyler yazıyorum.
* NFC içerisinde 'NFC İşlerini Geri Yükle' yapıp telefonu yeniden başlattım DÜZELMEDİ.
* HCE cüzdan - Sim cüzdan - Yerleşik öge yazan hepsini seçtim kapattım açtım yine DÜZELMEDİ.
* Forumlarda gördüğüm 'Device Health Services' kaldırıp yeniden güncelleyin dedi. Kaldırdım, yeniden yükledim bir alt sürümünü yükledim yine DÜZELMEDİ.
* İkinci alan geçtim orada NFC içerisinde dokundur öde vardı ve sorunsuz çalışıyordu, İkinci alanda iken Device Healt yazan uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim şuan 2 alanda da Kayboldu.
* Telefonun sürümü 12.1.4 ve yakın zamanda versiyon güncellemesi de yapmadım.
* 15 gün öncesinde sorunsuz çalışıyordu. Bu süreçte Yurtdışına (kıbrıs) gittim geldim geldikten sonra çalışmadığını farkettim. Bununla alakası olur mu bilmiyorum.
* Markette NFC açıp ödeme yaptım. Ödeme sorunsuz şekilde çalıştı fakat hangi karttan çekim yaptı onu anlayamadım.
* NFC sorunsuz çalışıyor istanbul kart içindeki bakiyeyi falan görebiliyorum.
* *#*#66663#*#* yaparak NFC sensörlerini kontrol ettim sorunsuz çalışıyor.

Lütfen Çözüm Önerileriniz olursa yardımcı olun.... NFC ödeme benim için oldukça önemli bir konu...

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Yaptıklarınızın haricinde bağlantı ayarlarının içinde ki kablosuz Bluetooth mobil i sıfırla da yapabilirsiniz.
Daha sonra ayarlar ve ayarlar deposu uygulamalarinin da verilerini sıfırla yapıp kontrol edebilirsiniz. Telefon yazılımıni guncelleyici üzerinden tekrar yükleyebilirsiniz. Bunların dışında aklıma birsey gelmiyor benim de.

Oyla:

kadir5050

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıklarım ve sonuç alamadığım şeyler yazıyorum.
* NFC içerisinde 'NFC İşlerini Geri Yükle' yapıp telefonu yeniden başlattım DÜZELMEDİ.
* HCE cüzdan - Sim cüzdan - Yerleşik öge yazan hepsini seçtim kapattım açtım yine DÜZELMEDİ.
* Forumlarda gördüğüm 'Device Health Services' kaldırıp yeniden güncelleyin dedi. Kaldırdım, yeniden yükledim bir alt sürümünü yükledim yine DÜZELMEDİ.
* İkinci alan geçtim orad
Hocam yaptım malesef yine çözülmedi :(

Oyla:
Üst Alt