Yardım Netflix

enesakdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enea
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba resmi note 8 pro 6/128 kullanıyorum.Cihazımda L1 gözükmesine rağmen hala netflixte çok düşük çözünürlükte video izliyorum.Ne yapsam asla düzelmedi.Bunun için bir çözüm önerisi var mı telefondan dizi izlemeyi seven biriyim.Youtube vs Google üzerinden izlediğim videolarda da çözünürlük düşük gibi geliyor yardım edin lütfen video izlerken moralim bozuluyor telefondan

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Netflix için Netflix sitesi üzerinden kaliteyi yükseltmek gerek. Diğer video paylaşım siteleri için ise videodan videoya değişir. 4k hdr video yazıp izleyin onda da çok kötü görünüyorsa diğer olasılıklara bakalım

Oyla:

enesakdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enea
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netflix için Netflix sitesi üzerinden kaliteyi yükseltmek gerek. Diğer video paylaşım siteleri için ise videodan videoya değişir. 4k hdr video yazıp izleyin onda da çok kötü görünüyorsa diğer olasılıklara bakalım
Netflixte diğer bütün cihazlarda izlediğimde çok daha kötü görüntü alıyorum.4k videoda düşük olmuyor fakat genel olarak video kaliteleri den hiç memnun değilim.

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Netflixte diğer bütün cihazlarda izlediğimde çok daha kötü görüntü alıyorum.4k videoda düşük olmuyor fakat genel olarak video kaliteleri den hiç memnun değilim.
Sizin verdiğiniz cevaptan net bir ifade çıkaramadım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu linkdeki videoyu en yüksek çözünürlükte izleyin. Sonrasında herşeyi çok net görebiliyormusunuz yazın.

Oyla:

enesakdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enea
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
Sizin verdiğiniz cevaptan net bir ifade çıkaramadım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu linkdeki videoyu en yüksek çözünürlükte izleyin. Sonrasında herşeyi çok net görebiliyormusunuz yazın.
Hayır en yüksek ayarlarda izlediğimde çok net bir görüntü yok.Çok kötü değil ama sıradan 720p ile izliyormuşsun gibi oluyor.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Hayır en yüksek ayarlarda izlediğimde çok net bir görüntü yok.Çok kötü değil ama sıradan 720p ile izliyormuşsun gibi oluyor.
Hocam ya sizin beklentiniz çok yüksek ya da ekranda sorun var, bunu anlamak için telefonun görüntüsü lazım. bu video oynatılırken başka bir cihazla görüntüsünü çekebilir misiniz?

Oyla:

enesakdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enea
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
Hocam
Hocam ya sizin beklentiniz çok yüksek ya da ekranda sorun var, bunu anlamak için telefonun görüntüsü lazım. bu video oynatılırken başka bir cihazla görüntüsünü çekebilir misiniz?
Hocam YouTube konusunda haklı olabilirsiniz o zaten beni idare ediyor fakat netflix konusunda hiçbir şekilde iyi değil gerçekten.Beklenti konusunda haklı olabilirsiniz A70 den geçmiştim bu telefona.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Hocam

Hocam YouTube konusunda haklı olabilirsiniz o zaten beni idare ediyor fakat netflix konusunda hiçbir şekilde iyi değil gerçekten.Beklenti konusunda haklı olabilirsiniz A70 den geçmiştim bu telefona.

Hocam Netflix üzerinden profilinizin alacağı kalite düzeyinde oynama yapmış olabilirsiniz. Yüksek şeklinde olduğundan emin olur musunuz?

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Hocam

Netflix uygulamasını telefondan kaldırın. Ayarlardan bölgeyi hindistan olarak ayarlayın. Getapps diye uygulama gelicek. Netflixi oradan indirin ve deneyin. Bu çözüm olabilir.

Oyla:

enesakdn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enea
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
Netflix uygulamasını telefondan kaldırın. Ayarlardan bölgeyi hindistan olarak ayarlayın. Getapps diye uygulama gelicek. Netflixi oradan indirin ve deneyin. Bu çözüm olabilir.
Malesef hocam aynı hala

Oyla:
Üst Alt