Hocam aynı sorun bende de oluştu telefonu rootladım ama herhangi bir rom kurmadım. Magiske girin demişsiniz magiske direkt telefondan mı giriyoruz? Eğer PC den giriyorsak tam olarak nasıl yapıyoruz bu işlemi biraz daha açıklayabilir misiniz bilmeyen birisi için.Hocam şöyle ki eğer rom kurduysanız veya cihazı rootladıysanız sertifikayı görmüyor bu yüzden çıkmıyor. Çözümü magiske girin magisk hide props kurun sonra magisk hide içinden Google Play i seçin ve google playin verilerini silin sonrasında gelmiş olacak.
Hocam APK yüklemek istemiyorum direkt Play Store dan indirmek istiyorum.APK Pure yükleyin, oradan kolayca yükleyip güncellersiniz Netflix'i.
Dediğiniz şeyi yaptım fakat herhangi bir çözüm olmadı.Hocam şöyle ki eğer rom kurduysanız veya cihazı rootladıysanız sertifikayı görmüyor bu yüzden çıkmıyor. Çözümü magiske girin magisk hide props kurun sonra magisk hide içinden Google Play i seçin ve google playin verilerini silin sonrasında gelmiş olacak.
Hocam APK pure den APK yüklendikten sonra 1 hafta içerisinde Google play o uyumluluk uyarısını kaldırıyor ne hikmetse iki telefonumda da çözümü APK pure güncel APK ile çözdüm istersen play store da uyarı kalktıktan sonra kaldır Google dan yükle için rahat olur ama bypass etmek için mecbur APK pure APK indirmeniz gerekiyor netflix in kendi verdiği APK da işe yaramıyor support ekibinin verdiği APKHocam APK yüklemek istemiyorum direkt Play Store dan indirmek istiyorum.