Yardım Netflix

AzraLex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Azra
Cihazım
Poco x3
Konular
1
Poco x3 nfc kullanıyorum netflix uygulamasını indireceğim ama play store da gözükmüyor

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Hocam şöyle ki eğer rom kurduysanız veya cihazı rootladıysanız sertifikayı görmüyor bu yüzden çıkmıyor. Çözümü magiske girin magisk hide props kurun sonra magisk hide içinden Google Play i seçin ve google playin verilerini silin sonrasında gelmiş olacak.

İnshew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Hocam şöyle ki eğer rom kurduysanız veya cihazı rootladıysanız sertifikayı görmüyor bu yüzden çıkmıyor. Çözümü magiske girin magisk hide props kurun sonra magisk hide içinden Google Play i seçin ve google playin verilerini silin sonrasında gelmiş olacak.
Hocam aynı sorun bende de oluştu telefonu rootladım ama herhangi bir rom kurmadım. Magiske girin demişsiniz magiske direkt telefondan mı giriyoruz? Eğer PC den giriyorsak tam olarak nasıl yapıyoruz bu işlemi biraz daha açıklayabilir misiniz bilmeyen birisi için.

shaq1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
shaq1907
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
APK Pure yükleyin, oradan kolayca yükleyip güncellersiniz Netflix'i.

İnshew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Dediğiniz şeyi yaptım fakat herhangi bir çözüm olmadı.

NeSSeN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hocam APK yüklemek istemiyorum direkt Play Store dan indirmek istiyorum.
Hocam APK pure den APK yüklendikten sonra 1 hafta içerisinde Google play o uyumluluk uyarısını kaldırıyor ne hikmetse iki telefonumda da çözümü APK pure güncel APK ile çözdüm istersen play store da uyarı kalktıktan sonra kaldır Google dan yükle için rahat olur ama bypass etmek için mecbur APK pure APK indirmeniz gerekiyor netflix in kendi verdiği APK da işe yaramıyor support ekibinin verdiği APK

Üst Alt