Yardım Netflix üzgünüz bir sorun oluştu hatası

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhabalar yeni papara kart aldım ve netflix almak istiyorum ama sabahtan beri ödeme sayfasında bir sorun oluştu. lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir kartımda para var aradım paparayı sıkıntı yok dediler

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Yeni aktifleşen bir kartta 3D Securenin aktifleşmesi veya mastercard ekosisteminde işlemeye başlaması 24-36 saat alabilir. bu açıklamayı garanti bizzat arayarak yapmıştı pedere. benzer bir durum olabilir. papara black card aldıysan yüksek ihtimalle bundan kaynaklı ama lite card aldıysan online odemeye açık olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim. hiç olmadı ininal hesabı açıp ininal sanal kartına papara cardın ile parayı aktar ve ininal ile ödemeni yap, aklıma başka anlık çözüm gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni aktifleşen bir kartta 3D Securenin aktifleşmesi veya mastercard ekosisteminde işlemeye başlaması 24-36 saat alabilir. bu açıklamayı garanti bizzat arayarak yapmıştı pedere. benzer bir durum olabilir. papara black card aldıysan yüksek ihtimalle bundan kaynaklı ama lite card aldıysan online odemeye açık olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim. hiç olmadı ininal hesabı açıp ininal sanal kartına papara cardın ile parayı aktar ve ininal ile ödemeni yap, aklıma başka anlık çözüm gelmiyor

aynı zamanda ininal türevi olan pep adlı uygulamaya da paranı paparacard ile yükleyerek sanal kart üzerinden alışveriş yapabilrsin

Oyla:

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cashback için alıcam valla o zaman birkaç gün bekleyelim :D

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
toslaya hiç ısınamadım papara ve pep candır
Hocam ben almıştım meraktan hiç kullanmıyorum ama ininal gibi vs vs lerden daha iyi. Maaş kartı gibi kullanabiliyorsunuz. Hesabı doğrularsaniz aylık limit 20.000 TL olması lazım. Bir de taksit olmuyor hocam onun haricinde vergi vs vs kesintisi yok bile

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam ben almıştım meraktan hiç kullanmıyorum ama ininal gibi vs vs lerden daha iyi. Maaş kartı gibi kullanabiliyorsunuz. Hesabı doğrularsaniz aylık limit 20.000 TL olması lazım. Bir de taksit olmuyor hocam onun haricinde vergi vs vs kesintisi yok bile
papara da 500k hesap limiti üstüne cashbackler ve para yatırma çekme işlemlerinde komisyon olmaması kendisine çekiyor, müşteri hizmetleri de garanti ve ziraatten daha ilgili bana göre

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
papara da 500k hesap limiti üstüne cashbackler ve para yatırma çekme işlemlerinde komisyon olmaması kendisine çekiyor, müşteri hizmetleri de garanti ve ziraatten daha ilgili bana göre
Aynı işlemler tosla da da var da hocam komisyon olayı falan yok tek sıkıntısı ortak ATM ve Akbank dan yükleyebiliyorsin ve uygulamadaki referans kodu ile yükleyebilirsunuz parayı... Karttan sadece para çekilebiliyor ATM den o yüzden hiç kullanmıyorum....
500.000 TL fazla değil mi ya haha--haha--

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Aynı işlemler tosla da da var da hocam komisyon olayı falan yok tek sıkıntısı ortak ATM ve Akbank dan yükleyebiliyorsin ve uygulamadaki referans kodu ile yükleyebilirsunuz parayı... Karttan sadece para çekilebiliyor ATM den o yüzden hiç kullanmıyorum....
500.000 TL fazla değil mi ya haha--haha--

en azından hedef edindim 500kyı doldurucam 200tlye ulaştık şimdiden 20 yıla 500k tamamlarız inş haha-- haha--

Oyla:
Üst Alt