Yardım Netflix Ücretsiz Deneme Hakkında

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Merhaba beyler, Netflix'de bulunan ücretsiz deneme hakkı açığındam bayadır faydalanıyor, sanal kartla ücretsiz netflix kullanıyordum. Fakat son 1 hafta içinde 3 hesab açdım, 3'ü de kapandı. Ücretsiz deneme hakkını daha önce denediğim gerekcesiyle, uygulamayı cihazdan silib Play Store'den tekrsr indirmeme rağmen, mail, kart, numara ve s. Her şey farklı cihaz dışında. Anladığım kadarıyla bir şekilde cihaz netflixin datebase'de kayıdlı. Şimdi bu sorunu nasıl aşa bilirim? Cihaz İD'i mi değiştirmem lazım, öyleyse hangi uygulama veya modül iş görür? Veya başka bir yöntem mi var?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihaz kimliğini kayıt ediyorsa tekrar denemeniz pek mümkün görünmüyor.

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Evet iyi niyet göstergesi olabilecek bir davranışı bu şekilde sümürgeci zihniyetiyle kullanmak ben ve benim gibi henüz kullanmamış olanların bu içeriklerden yararlanmasını/denemesini engeller. Şahsen işte bu ücretsiz deneme adı altında yapılanlardan sonra onu denemek bile istemiyorum.

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O açık değil, TR'de ki yamyamlar yüzünden koruma getirmişler,önceden direk kaldırmışlardı.Ne yazık ki yine yamyamlar yüzünden firmalar TR'de kampanya yapmaya korkuyor.Amazon'da yakında koruma getirecek ya da ücretsiz denemeyi kaldıracaktır.Epic gamesten 379 tane GTA V alan mı dersin, Netflix hesabı mı dersin, Trendyol'dan 5000 hesap açıp kupon bekleyip satan mi dersin, bıktık artık.
Olayın kendisi açık değil tabii ki de, fakat aynı olayı tekrar-tekrar kullana biliyorsanız bu açık sayılıyor hocam. Türkiyede ki durumdan haberim var hocam, Azerbaycanda ücretsiz deneme hakkını normal olarak kullanmak mümkün haylen, fiyatı uygun olsa parasını verib kullanıcam fakat burada ki fiyatlar, ülkenin para birimi olan Manat yerine Euro ile hesablanıyor. Manata çevirince yüksek bir fiyat ortaya çıkıyor, üzerine ödemeyi yurtdışı hesabına yaptığımdan bankalarda yarısı kadar vergi kesiyor. Anlayacağınız ortaya normalin çok-çok üzeri bir fiyat çıkıyor. Mecbur böyle kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir den çok kişi ile hesap almanız daha mantıklı
Öyle yaptıkda bile ortadakı fiyat normal olmuyor, hocam. Bedava kullana bildiğim kadar kullanıcam, o zaman kadar umarım netflix Azerbaycana bir el atar.

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunu yaşayanlar için çözümü: Netflix uygulamasını cihazdan sildikden sonra, tekrar Play Store'dan değil de, Apkmirror gibi sitelerden son sürümü indirib cihaza kurun. Kurduktan sonra uygulamayı açmayın, önce Netflix uygulama bilgilerinden izinler kısmına gelin, sonra "Cihaz bilgilerini alma" izinine tıklayıb "Boş mesajlar olarak geri gönder" seçeneğini seçin. Son olarak uygulamayı ilk başlatıb hesaba giriş yaparken, eski hesabınızda kullandığınız Ağ bağlantısını kullanmayınız. Atıyorum her zaman evdeki Wifi ile kullanıyorduysanız, bu sefer Mobil Veri ile giriş yapınız veya farklı bir Wifi ağından, sonrasında tekrar her zaman kullandığınız ağa geciş yapıb uygulamayı kullanmaya devam ede bilirsiniz.

Üst Alt