Diğer Netflix sorunuyla alakalı bir uyarı

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.6.0
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Biraz önce bir şeyler denemek amaçlı telefona komple format atmam gerekti ve telefonu tekrar kurarken ilk açılıştaki kurulum adımlarında ülke olarak her zaman seçtiğim Fransa'nın aksine İsviçre seçtim. Kurulum işlemleri bittikten sonra ilk gözüme çarpan şey her zaman yüklü gelen Aliexpress ve Netflix uygulamaları yoktu. Yüklemek için Play Store'a gittim aramada çıkmadı, sonra Google üzerinden Play Store bağlantısını bulup oradan açtım orada da "Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil" mesajı vardı. Bir an " Aha gitti netflix de DRM de" dedim fakat sonra aklıma geldi bir ihtimal diye bu sefer bölgeyi her zamanki gibi Fransa yaptım ve cihazı yeniden başlattığımda Aliexpress ve Netflix uygulamaları yüklenmiş durumdaydı, Play Store'a gittiğimde de Netflix için bir güncelleme bile gelmişti.

Cihaz Mi 9 - Resmi Miui 11.0.6.0 EEA

Uzun lafın kısası Netflix yüklemek ile ilgili sorun yaşayan kişiler ülke olarak Fransayı seçip cihazlarını yeniden başlatmayı bir denesinler derim.

Ek bilgi olarak konumu İsviçre olarak kurduğumda cihaz kurulum adımlarında bana hangi temayı istiyorsun diye sordu ve daha önce görmediğim hiç çıkmayan bir kaç tane tema seçeneği sundu. Ayrıca dosya yöneticisinde de daha önce olmayan FTP özelliği vardı, yani telefonu FTP sunucusuna çevirip herhangi bir aygıttan ip adresiyle bağlanılabilen özellik.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Fatihs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi 6 PRO
Konular
4
Benimde az önce şöyle birşey geldi başıma;
Eu romdan EEA rom a geçtim. Bölge Çin oldu ve değişemiyordum.
XiaoMiTool V2 ile tekrar flashladım, imeim gitti neyseki yedeğim vardı düzelttim.
Sonra miflash ile fastboot EEA rom u flashladım.
Bölgeyi türkiye yapınca Netflix, Trendyol ve Android Auto otomatik geldi :)
Türkiye ye kapalı olmasına rağmen acayip mutlu oldum.

eu rom da güzeldi ancak kamerada kasmalar yaşıyordum.
Görsel olarak da global gibisi yok.

Oyla:
Üst Alt