- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Konular
- 103
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.6.0
- Telefon Modeli
- Mi 9
- Bootloader Kilidi
- Açık
Biraz önce bir şeyler denemek amaçlı telefona komple format atmam gerekti ve telefonu tekrar kurarken ilk açılıştaki kurulum adımlarında ülke olarak her zaman seçtiğim Fransa'nın aksine İsviçre seçtim. Kurulum işlemleri bittikten sonra ilk gözüme çarpan şey her zaman yüklü gelen Aliexpress ve Netflix uygulamaları yoktu. Yüklemek için Play Store'a gittim aramada çıkmadı, sonra Google üzerinden Play Store bağlantısını bulup oradan açtım orada da "Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil" mesajı vardı. Bir an " Aha gitti netflix de DRM de" dedim fakat sonra aklıma geldi bir ihtimal diye bu sefer bölgeyi her zamanki gibi Fransa yaptım ve cihazı yeniden başlattığımda Aliexpress ve Netflix uygulamaları yüklenmiş durumdaydı, Play Store'a gittiğimde de Netflix için bir güncelleme bile gelmişti.
Cihaz Mi 9 - Resmi Miui 11.0.6.0 EEA
Uzun lafın kısası Netflix yüklemek ile ilgili sorun yaşayan kişiler ülke olarak Fransayı seçip cihazlarını yeniden başlatmayı bir denesinler derim.
Ek bilgi olarak konumu İsviçre olarak kurduğumda cihaz kurulum adımlarında bana hangi temayı istiyorsun diye sordu ve daha önce görmediğim hiç çıkmayan bir kaç tane tema seçeneği sundu. Ayrıca dosya yöneticisinde de daha önce olmayan FTP özelliği vardı, yani telefonu FTP sunucusuna çevirip herhangi bir aygıttan ip adresiyle bağlanılabilen özellik.
Cihaz Mi 9 - Resmi Miui 11.0.6.0 EEA
Uzun lafın kısası Netflix yüklemek ile ilgili sorun yaşayan kişiler ülke olarak Fransayı seçip cihazlarını yeniden başlatmayı bir denesinler derim.
Ek bilgi olarak konumu İsviçre olarak kurduğumda cihaz kurulum adımlarında bana hangi temayı istiyorsun diye sordu ve daha önce görmediğim hiç çıkmayan bir kaç tane tema seçeneği sundu. Ayrıca dosya yöneticisinde de daha önce olmayan FTP özelliği vardı, yani telefonu FTP sunucusuna çevirip herhangi bir aygıttan ip adresiyle bağlanılabilen özellik.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.