Soru Netflix için Unlock, Root Gizleme?

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar merhabalar. Direk konuya giriyorum. Benim eski telefon redmi note 2 için custom rom yapan kişi nasıl yaptı bilmiyorum ama hem twrp, Root vardı hem de netflix aramalarda çıkıyordu. Bunu araştırıp sonuca erdiren bir arkadaş var mı diye konu açayım dedim. Yoksa kendim de bulmaya çalışacağım. Alternatif yükleme yöntemleri ile ilgilenmiyorum şu an için. Amacım google cihaza sorgu atınca nasıl kandırıldığını bulmak. Teşekkürler.

berkemir0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar merhabalar. Direk konuya giriyorum. Benim eski telefon redmi note 2 için custom rom yapan kişi nasıl yaptı bilmiyorum ama hem twrp, Root vardı hem de netflix aramalarda çıkıyordu. Bunu araştırıp sonuca erdiren bir arkadaş var mı diye konu açayım dedim. Yoksa kendim de bulmaya çalışacağım. Alternatif yükleme yöntemleri ile ilgilenmiyorum şu an için. Amacım google cihaza sorgu atınca nasıl kandırıldığını bulmak. Teşekkürler.
hangi romu kullanıyordunuz

Oyla:

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi romu kullanıyordunuz

Hocam herhangi bir ismi yoktu. Normalde var olan romların içinden bir şeyler çıkarılmış ve eklenmiş haliydi anladığım kadarıyla. Baya telefon şarj süresi konusunda çöp olunca bildiğin miui'yi soyup soğana çevirmiş adam :D Neredeyse hiçbir şey yoktu miui'ye ait. Link aşağıdaki gibi.

edit: Things I did kısmına bakıyorum orada hiç bu olaydan bahsetmemiş. İllegal falan diye mi yoksa üzerinde oynadığı modların özelliği falan mıydı ki bu acaba ? Bir de note 2 unlock gerektirmeyen son telefondu. Belki de ondan da olmuş olabilir. Aşılamıyor oluşu çok tuhaf geliyor bana da ondan bir türlü kabul edemiyorum :D

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Mod - MagiskHide Props Config v4.0.3 (Cihaz Sertifikalı Değil Çözümü)

Oyla:

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam teşekkür ederim. Netflix son sürümlerinde google sertifika kontrolünü kendi uygulaması içine falan entegre etmiş sanırım. bu ara bunu aşmanın yolu yok diyorlar ama yarın kilit açılınca deneyeceğim. çok teşekkürler ^^
Rica ederim ben bu yolla yaptım ve google playden netflixi sorunsuz indirdim

Oyla:

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Rica ederim ben bu yolla yaptım ve google playden netflixi sorunsuz indirdim
aa şu an sorunsuz yani? ulan arkadaş ağzı olan yorum yazıyor demek ki. çok teşekkürler. İnşallah olur ya.

edit: salak saçma bir update takıntım var. bütün hepsi bunun yüzünden. yoksa netflix güncelleme alsa ne olur almasa ne olur ama öyle değil işte. gel de içimdeki ruh hastasına anlat :D

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
gpay çalışıyor mu?
Hiç kullanmadım. Nasıl yapılıyor sizin için kontrol edeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aa şu an sorunsuz yani? ulan arkadaş ağzı olan yorum yazıyor demek ki. çok teşekkürler. İnşallah olur ya.

edit: salak saçma bir update takıntım var. bütün hepsi bunun yüzünden. yoksa netflix güncelleme alsa ne olur almasa ne olur ama öyle değil işte. gel de içimdeki ruh hastasına anlat :D
Evet sorunsuz şuan. Güncelleme bi takıntı malesef

Oyla:
Üst Alt