Yardım Netfilix hd oynatmama

kayraHan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kayra
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi a2 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar bugün Xiaomi mi a2 lite telefonuma Netflix uygulamasini indirdim. Ancak film dizi izlemek istediğimde görüntü kalitesi sd idi. Biraz arastirdiktan sonra l1 l3 sertifikası ile alakalı olduğunu öğrendim. L1 sertifikası yüklemek için parmak izi ayarlarina girdim fakat bende sertifika yükleme seçeneği yoktu. Ben bu sertifika işini nasıl cozebilirim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Merhaba arkadaşlar bugün Xiaomi mi a2 lite telefonuma Netflix uygulamasini indirdim. Ancak film dizi izlemek istediğimde görüntü kalitesi sd idi. Biraz arastirdiktan sonra l1 l3 sertifikası ile alakalı olduğunu öğrendim. L1 sertifikası yüklemek için parmak izi ayarlarina girdim fakat bende sertifika yükleme seçeneği yoktu. Ben bu sertifika işini nasıl cozebilirim.
Sertifika cihaz içindeki rom ile geliyor.
Manuel olarak kurulum ne yazık ki mevcut değil bunu genelde cihazın garantisini çöpe atıp boot kilidi açılıp L1 sertifika desteği olan stock rom kurulup aşılıyor. Diğer türlü yapılacak bir şey ne yazık ki yok

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Sertifika cihaz içindeki rom ile geliyor.
Manuel olarak kurulum ne yazık ki mevcut değil bunu genelde cihazın garantisini çöpe atıp boot kilidi açılıp L1 sertifika desteği olan stock rom kurulup aşılıyor. Diğer türlü yapılacak bir şey ne yazık ki yok
Global rom kullanıyorum L3 sertifikası var, global rom kullanan herkes mi L3 sertifikaya sahip, global romun L3 olmasının sebebi nedir.

H.kadioglu41

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Global romdan yada IMEI atılmasından kaynaklı bir durum değil. Bootloader kilidi açıldığı için sertifika L3 e düşüyor. Çözüm için root yada custom rom kurmak gerek.. Custom romda L1 olma sebebi ise çin tabanlı olmasıdır..

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Global romdan yada IMEI atılmasından kaynaklı bir durum değil. Bootloader kilidi açıldığı için sertifika L3 e düşüyor. Çözüm için root yada custom rom kurmak gerek.. Custom romda L1 olma sebebi ise çin tabanlı olmasıdır..
Bootloader kilidim açık ama sertifikam l1?

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18
Mi 10T Pro kullanıyorum HD ve HDR kullanabiliyorum YouTube da vs 4k izleyebiliyorum ama netflixte yok olmuyor...

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Mi 10T Pro kullanıyorum HD ve HDR kullanabiliyorum YouTube da vs 4k izleyebiliyorum ama netflixte yok olmuyor...
Knk mi 10t nin ekrano 4k yı desteklemiyor istersen 8 ya al alacağın görüntü 1080p yukarısına çıkmaz

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Cihazın Hdr10 vs desteklediği halde Netflix de neden hdr aktif olmuyor anlamış değilim