Sohbet Nerde kalmıştık

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Herkese merhaba,

Yaklaşık 7-8 ay ara verdiğim Miui maceram Mi9 Se modeliyle tekrar başladı. Son kullandığım cihaz Mi8 idi,kayıt sıkıntısından dolayı 2 ay kullandığım cihazı satmak zorunda kaldım.Daha sonra gereksiz bir maceraya atılarak oppo rx17 neo modelini aldım ve yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra oppo nun genel sıkıntısı olan güncelleme ile ilgili sorunlar yüzünden cihazı sattım.Farklı cihazlar arayışım devam ederken Meizu 16 th modelini aldım ve bu cihazı da yaklaşık 2 ay kullandım.Forumlarda çok methedilen bir cihazdı ancak benim hiç hoşuma gitmedi.Hoşuma gitmeyen noktası da ekranı ve arayüzü oldu.Daha sonra her ne kadar bir daha Samsung kullanmıycam desemde S9 Plus modelini aldım ve 1 hafta kullanımımda Kamera,ekran,stabilite açısından kullandığım en başarılı telefon oldu.Satmayı hiç istemediğim halde maddi sıkıntıdan dolayı 4 ay kullandığım cihazı satarak tekrar Mi maceram başladı.Yalnız S9 plus dan sonra bu cihaza alışmak kolay olmadı.Son kullandığım mi telefon Mi8 idi ve gayet başarılı bir cihazdı fakat bu telefonun ekranı çok sönük geldi bana amoled ekran olmasına rağmen renkler başarısız.Diyeceksinizki orta segment telefon ama ekran gerçekten başarısız.Bir süre bu cihazla devam edip sanırım K20 pro alacağım.

Dilimin döndüğünce bu kısa maceramı anlatmak istedim.Mi9 se modeli hakkındaki yorumlarımda yanılıyor muyum sizce?

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Ohooo hocam sen çok geride kaldın bak şimdi şöyle oldu NİGHT KİNG öldü
Şaka bir yana tekrar hoşgeldin hayırlı olur inşallah
Selametle

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
Tekrardan hoşgeldiniz ama ekran konusunda bende kendi yorumumu yapıcam; bende bundan önce mi 8 Lite kullanıyordum s9 plusı ilk çıktığı zamanlarda geçen sene Nisan veya Mayıs aylarında almıştım ki ondan öncede iPhone 8 Plus kullanıyordum
iPhone dan sonra s9 plusın ekranı çok gözümü almaya başlamıştı ne diyorlar tam olarak kontrast galiba Samsunglarda aşırı fazla bence bu yüzdende resimlerde ekranda felanda renkleri olduğundan daha koyu gösteriyordu şu an bi mi 9 SE kullanıcı olarak telefonun ekranından çok memnunum özellikle şu yaz aylarında güneş altında aşırı derecede güzel gözüküyor benim yorumumda böyle

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Herkese merhaba,

Yaklaşık 7-8 ay ara verdiğim Miui maceram Mi9 Se modeliyle tekrar başladı. Son kullandığım cihaz Mi8 idi,kayıt sıkıntısından dolayı 2 ay kullandığım cihazı satmak zorunda kaldım.Daha sonra gereksiz bir maceraya atılarak oppo rx17 neo modelini aldım ve yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra oppo nun genel sıkıntısı olan güncelleme ile ilgili sorunlar yüzünden cihazı sattım.Farklı cihazlar arayışım devam ederken Meizu 16 th modelini aldım ve bu cihazı da yaklaşık 2 ay kullandım.Forumlarda çok methedilen bir cihazdı ancak benim hiç hoşuma gitmedi.Hoşuma gitmeyen noktası da ekranı ve arayüzü oldu.Daha sonra her ne kadar bir daha Samsung kullanmıycam desemde S9 Plus modelini aldım ve 1 hafta kullanımımda Kamera,ekran,stabilite açısından kullandığım en başarılı telefon oldu.Satmayı hiç istemediğim halde maddi sıkıntıdan dolayı 4 ay kullandığım cihazı satarak tekrar Mi maceram başladı.Yalnız S9 plus dan sonra bu cihaza alışmak kolay olmadı.Son kullandığım mi telefon Mi8 idi ve gayet başarılı bir cihazdı fakat bu telefonun ekranı çok sönük geldi bana amoled ekran olmasına rağmen renkler başarısız.Diyeceksinizki orta segment telefon ama ekran gerçekten başarısız.Bir süre bu cihazla devam edip sanırım K20 pro alacağım.

Dilimin döndüğünce bu kısa maceramı anlatmak istedim.Mi9 se modeli hakkındaki yorumlarımda yanılıyor muyum sizce?
Mi9 Se modeli hakkında yorumunuz yok ki :) Sadece ekran başarısız demişsiniz. Bu kadar uzun yazıp güncel olarak kullandığınız telefon hakkında yorum yapmamanız değişik olmuş. Sadece geçmiş telefon maceralarınızı anlatmışsınız umarım memnun kalırsınız cihazdan :)

y4vuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi9 se
Konular
13
valla kardeşim bende mi9 se aldım 2 aydır kullanıyorum gayet başarılı ekrana kırılmaz cam taktıysan kalitesiz olanları ekranı soluk gösterir bilgin olsun bide ayarlardan ekran yüksek kontrast seç

Üst Alt