- Adım
- Yunuscan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 99
Bu zamana kadar gördüğüm en fazla çöken site herhalde miui forum instayla yarışır
Bakım çalışması var. Olur öyle şeylerBu zamana kadar gördüğüm en fazla çöken site herhalde miui forum instayla yarışır
Yazdığınız çok iyi Hocam bi nevi övmüşsünüz... Zaten Türkiye'de popüler ve aktif çok kullanıcısı olan Forum neticede, bazen çökmeside normal bakımlarda normal ama bilgilendirme verilirse çok daha iyi olurdu çünkü bugünkü alınan dönüş HESAP ASKIYA ALINDI idi... Kişi kendinden şüpheleniyor acaba yanlış bir eylemde mi bulundum (◔‿◔)Bu zamana kadar gördüğüm en fazla çöken site herhalde miui forum instayla yarışır
IP ban yediğimi sanıp IP değiştirdim sabahYazdığınız çok iyi Hocam bi nevi övmüşsünüz... Zaten Türkiye'de popüler ve aktif çok kullanıcısı olan Forum neticede, bazen çökmeside normal bakımlarda normal ama bilgilendirme verilirse çok daha iyi olurdu çünkü bugünkü alınan dönüş HESAP ASKIYA ALINDI idi... Kişi kendinden şüpheleniyor acaba yanlış bir eylemde mi bulundum (◔‿◔)
Hocam Admin galiba tüm forum sakinlerini siraya çekti, korku saldı; ayağınızı denk alın alırım üyelikleriniziIP ban yediğimi sanıp IP değiştirdim sabah
Bende tam imei repair hakkinda yazmıştım hesap engelleme felan çıktı kesin hesap banlandi dedim ip adresi, miui ikinci alan, gizli sekme, başka tarayıcı denedim hicbiri kar etmedi. (Umarım şimdi banlamazlar )IP ban yediğimi sanıp IP değiştirdim sabah