Yardım Nedir benim bu WhatsApp tan çektiğim !!!!

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar zar zor iphonedaki WhatsApp verilerimi androide aktardım bu sefer de sohbet yedekleme kısmından google drive hesabı tanımlıyorum olmuyor bir türlü tanıyamadı diyor. Sanırım dr fone uygulamasının kendisinin yüklediği WhatsApp tan dolayı oluyor. Play store dan WhatsApp ı indiriyorum 48 saat veriyor onay kodu için. Bıktım resmen o kadar uğraştım kaç tane şey denedim. Dün de telefonu windows bilgisayara bağladım uygulama indirdim herşey çok güzel taa ki WhatsApp bildirimini windowstan cevaplayana kadar. Telefondan WhatsApp a her girdiğimde uygulama donuyor hata bildir falan diyor

Son düzenleme:

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Arkadaşlar zar zor iphonedaki WhatsApp verilerimi androide aktardım bu sefer de google drive hesabı tanımlıyorum olmuyor bir türlü tanıyamadı diyor. Sanırım dr fone uygulamasının kendisinin yüklediği WhatsApp tan dolayı oluyor. Play store dan WhatsApp ı indiriyorum 48 saat veriyor onay kodu için. Bıktım resmen o kadar uğraştım kaç tane şey denedim. Dün de telefonu windows bilgisayara bağladım uygulama indirdim herşey çok güzel taa ki WhatsApp bildirimini windowstan cevaplayana kadar. Telefondan WhatsApp a her girdiğimde uygulama donuyor hata bildir falan diyor
Hocam onun için almış olduğunuz yedeği google alanında WhatsApp erişimi silmeniz gerekmekteydi daha sonra geri yükle deyip WhatsApp indirip yedekle yapmanız gerekmekteydi

Oyla:

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Hocam onun için almış olduğunuz yedeği google alanında WhatsApp erişimi silmeniz gerekmekteydi daha sonra geri yükle deyip WhatsApp indirip yedekle yapmanız gerekmekteydi
Hocam sildim zaten ama olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp a girince şöyle bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-22-12-54-15-750_com.miui.bugreport.png
    Screenshot_2019-12-22-12-54-15-750_com.miui.bugreport.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 21
Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefonun yada whatsappın kendi stock yedekleme sistemi varsa kullanın yoksa 3.parti uygulamaların aldığı yedeğe pek güvenmeyin.

Oyla:

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Keşke dr den yapmasaydınız
Whatsapp migrator falan boş hocam onun yüzünden zaten 48 saat onay kodu aldım nasıl denersem deneyim yüklenmiyordu yedek

Telefonun yada whatsappın kendi stock yedekleme sistemi varsa kullanın yoksa 3.parti uygulamaların aldığı yedeğe pek güvenmeyin.
Local yedekleme yaptım hocam

Sözde androidde herşey daha kolaydı bi halledemedik. Tek istediğim 2 tane kişinin sohbetini kaybetmemek

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt