- Adım
- Tarık K.
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- İnfaz Koruma
- Konular
- 23
Bu yıl çıkan bir cihaz neden erken güncelleme almaz anlamıyorum...
Yalnız MİUİ 12 alan 9S o model Curtana diye geçiyor bizim cihaz 9 Pro Max şeklinde geçer ki Joyeuse olarak adlandırılır 9S - QJWINXM olarak 9 Pro (Hindistan'da 9 Pro Max) - QJZMIXMKademeli olarak Hindistan'da Miui 12 Note 9 Pro'ya dağıtılmaya başlandı Yakın zamanda gelecektir size de biraz sabır![]()
Rom olayları çok sıkıntıymış arkadaşlar bi türlü çözemedim IMEI atıldı twrp açılış ekranında 9s yazıyor ama 9 pro benim cihaz ve 11.07 geldi güncelleyemiyorum normal güncelleme merkezinden...Yalnız MİUİ 12 alan 9S o model Curtana diye geçiyor bizim cihaz 9 Pro Max şeklinde geçer ki Joyeuse olarak adlandırılır 9S - QJWINXM olarak 9 Pro (Hindistan'da 9 Pro Max) - QJZMIXM
Karıştırıyorsunuz.Yalnız MİUİ 12 alan 9S o model Curtana diye geçiyor bizim cihaz 9 Pro Max şeklinde geçer ki Joyeuse olarak adlandırılır 9S - QJWINXM olarak 9 Pro (Hindistan'da 9 Pro Max) - QJZMIXM
Twrp 9s için yapılmış ancak sizin pro dada kullanılabiliyor. Twrp yüklü bir cihazla ota güncellemesi yukleyemezsiniz zaten IMEI ile alakası yok.Rom olayları çok sıkıntıymış arkadaşlar bi türlü çözemedim IMEI atıldı twrp açılış ekranında 9s yazıyor ama 9 pro benim cihaz ve 11.07 geldi güncelleyemiyorum normal güncelleme merkezinden...
Onu da dedim ben joyeuse indirdim ama curtana yüklememi söyler gibi uyarı verdi twrp de anlamadımKarıştırıyorsunuz.
9s = curtana
9pro = joyeuse
9pro Max = excalibur
Sadece Hindistan'da 9s farklı bir isimle 9pro diye geçiyor ki onunda kod adı curtana.
[automerge]1600937491[/automerge]
Twrp 9s için yapılmış ancak sizin pro dada kullanılabiliyor. Twrp yüklü bir cihazla ota güncellemesi yukleyemezsiniz zaten IMEI ile alakası yok.
Guncellemenin recovery versiyonunu indirip manuel guncellemenin lazım.