Soru Neden Mi Note 10 için kernel çıkmıyor?

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Bu telefon üvey evlat mıdır arkadaşlar?

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Düşük islemci/Yuksek fiyata sahip olmasindan kaynakli, gelistiriciler icin cazip bir telefon degil.
108MP nin yaptigi guzellikleri cogu telefonda Gcam modlamasi ile zaten aliyor insanlar, hemde SD855-865 islemciler ile.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bu telefon üvey evlat mıdır arkadaşlar?

Cihazın fiyatı yada bilinirliği ile ilgili bir sorun değil bu, bu cihaz için kernel yapılıyor ancak tıpkı bir magisk modülünün aynı iki cihazın birinde çalışıp diğerinde çalışmaması gibi sorunlar yaşanıyor. Mesela bendeki 11 uyumlu twrp her seferinde sorun yaşatırken, farklı bir cihazda sorunsuz şekilde tüm özelliklerinin çalışması gibi. Aosp tabanlı romların hepsinde kendi özel kernelleri mevcut. En sorunsuz çalışanı da Ressurection rom içinde gömülü olanı. Eğer denemek isterseniz ana konu içinden yükleyebilirsiniz. Sevgiler.

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu yükledim baya memnun kaldım ancak parmak izi gibi ufak tefek sorunları var. Stabil hale gelmesini bekliyorum. Onun dışında tavsiyelerinize açığım. Miui'ın bu cihazı üzdüğünü düşünüyorum.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Onu yükledim baya memnun kaldım ancak parmak izi gibi ufak tefek sorunları var. Stabil hale gelmesini bekliyorum. Onun dışında tavsiyelerinize açığım. Miui'ın bu cihazı üzdüğünü düşünüyorum.
Tam olarak yukarıda bahsettiğim de buydu işte. Aynı romu arkadaşıma yükledik her şey sorunsuz çalıştı, bende parmak izi sorun oldu. Bu yüzdendir ki bu cihaz için MIUI de çalışabilen bir harici kernel yapılamıyor yada yapılmıyor. Parmak izi şarjı sömürdüğü için ben normal romlarda da kullanmıyorum açıkçası o yüzden çok sorun etmedim. Güncellemesini bekliyorum bende.

Üst Alt