- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Mi Max Prime
- Konular
- 20
Arkadaşlar elimde rootlu ve twrp yüklü redmi note 3 var (mtk işlemcili) yüklü olan rom xiaomi.eu sitesindeki en güncel haftalık sürüm. Yani:
MIUI 7.4 xiaomi.eu 6.5.19 | Beta
WSM toolsu yüklediğimde :
WSM is not yet compatible with android SDK version 21 or your processor architecture (arm64 v8a).
Hatasini veriyor ve yükleme yapmiyor.
XDA sitesinden:
xposed-v83-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160428.zip
Dosyasini indirip flashladiğimda telefon aciliyor fakat sistem uygulamalarinin hicbiri calismiyor. Mesela ayarlar simgesine tikliyorum tam acilacakmis gibi olup kapaniyor. Sms galeri arama tüm sistem uygulamaları bu şekilde oluyor. Farkli bir xposed modulu flashladim. Bu seferde boot ekraninda telefon takili kaliyor. Yokmudur bir caresi bunun ?
MIUI 7.4 xiaomi.eu 6.5.19 | Beta
WSM toolsu yüklediğimde :
WSM is not yet compatible with android SDK version 21 or your processor architecture (arm64 v8a).
Hatasini veriyor ve yükleme yapmiyor.
XDA sitesinden:
xposed-v83-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160428.zip
Dosyasini indirip flashladiğimda telefon aciliyor fakat sistem uygulamalarinin hicbiri calismiyor. Mesela ayarlar simgesine tikliyorum tam acilacakmis gibi olup kapaniyor. Sms galeri arama tüm sistem uygulamaları bu şekilde oluyor. Farkli bir xposed modulu flashladim. Bu seferde boot ekraninda telefon takili kaliyor. Yokmudur bir caresi bunun ?