- Adım
- Ferdi
- Cihazım
- Xiaomi 8 Lite
- Meslek
- Grafik & Kurgu
- Konular
- 21
Arkadaşlar navigasyon tuşlarını büyütme şanşımuz var mı acaba?
Rootsuz yapabiliyoruz mu acaba
Mod - Youtube Vanced[Youtube Arkaplanda Çalıştırma ve Reklam Engelleme]Root-No RootAnladım hocam sağ olasın, youtube yt muzik player vardı bu sony de küçük ekran açıyordun simge boyunda arka planda çalabiliyordym burada onun gibi küçük uygulamalar var mı
Yt youtube'dan bahsediyorsanız apk olarak kurduktan sonra kullanabilirsiniz.Anladım hocam sağ olasın, youtube yt muzik player vardı bu sony de küçük ekran açıyordun simge boyunda arka planda çalabiliyordym burada onun gibi küçük uygulamalar var mı
Onu biliyorum hocamYouTube yi arka planda çalıştırmak için YouTube açıkken arka planda çalışan uygulamalar listesine gidin su ekranı yukarı çekerek açılan. Daha sonra orada ekranı bol seçeneği var onu açın ardından YouTube yi seçin.youtube üst ekranda çalışmaya başlar. Daha sonra Instagram vb uygulama açtığınızda veya ana ekrana döndüğünüz de YouTube bildirim çubuğuna küçülecektir.
Tabi tam arka plan olmuyor fakat reklamli bir uygulama kurmaktan kurtarıyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YouTube yi arka planda çalıştırmak için YouTube açıkken arka planda çalışan uygulamalar listesine gidin su ekranı yukarı çekerek açılan. Daha sonra orada ekranı bol seçeneği var onu açın ardından YouTube yi seçin.youtube üst ekranda çalışmaya başlar. Daha sonra Instagram vb uygulama açtığınızda veya ana ekrana döndüğünüz de YouTube bildirim çubuğuna küçülecektir.
Tabi tam arka plan olmuyor fakat reklamli bir uygulama kurmaktan kurtarıyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi