Yardım Navigasyon Önerisi

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mui 12
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar iyi akşamlar redmi note 9 pro cihazım da tam ekran kullanmak amacı ile İnternet bağlantısı gerektirmeyen ıgo Tom Tom gibi navigasyon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim bazı forumlarda buldum kurdum ama sanırım eken çözünürlüğü uyması yad kapanma vs gibi sorunlarla karşılaştım link vermeniz yasak değilse önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
iGo Nextgen diye internetsiz navigasyon var, çözünürlük sıkıntısı yok, yıllardır değişik telefonlarda kullandım. Tavsiye ederim.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Here WeGo
Microsoft 'a ait.
Yıllardır kullaniyorum.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ne tip bir çözüm arıyorsunuz? Ne amaçlı kullanılacak? Ücretli/Ücretsiz durumu nasıl olacak?

Günlük şehir içi kullanımda internetsiz navigasyon demek, yazın 30 derece sıcağında klimasız araca benzer.

Genel anlamda kullanım için çevrim dışı TomTom Nds, Osmand+, Here WeGo önerebilirim.

Ancak çevrimiçi Waze,Google Maps ve Türkiye için Yandex Navigasyon vazgeçilmez uygulamalar.

Oyla:

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tip bir çözüm arıyorsunuz? Ne amaçlı kullanılacak? Ücretli/Ücretsiz durumu nasıl olacak?

Günlük şehir içi kullanımda internetsiz navigasyon demek, yazın 30 derece sıcağında klimasız araca benzer.

Genel anlamda kullanım için çevrim dışı TomTom Nds, Osmand+, Here WeGo önerebilirim.

Ancak çevrimiçi Waze,Google Maps ve Türkiye için Yandex Navigasyon vazgeçilmez uygulamalar.
İnternet paketi sorun değil google Maps yada yandex sürekli Uun yolları yada ara sokakları tercih ediyor 5 10 sene igo kullanıyordum hiç sıkıntı yaşamazsın o zamanlar telefon i 9000 da s4 idi

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
İnternet paketi sorun değil google Maps yada yandex sürekli Uun yolları yada ara sokakları tercih ediyor 5 10 sene igo kullanıyordum hiç sıkıntı yaşamazsın o zamanlar telefon i 9000 da s4 idi
Google maps, yandex navigasyon gibi uygulamalar yolun uzunluğunu değil varış süresi önemserler. Yani 20km uzun yoldan daha kısa sürede gidiliyorsa tabiki uzun yolu seçer. Hız limitlerinide hesaba katmalısınız. 50km hız limiti olan bir yol yerine 90km limiti olan daha uzun yolu seçmesi normal.

Tomtom uygulamasında tüm ayarları özelleştirebilirsiniz. Dahs kısa yol, daha ekonomik yol, daha hızlı yol vs.

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Bir zamanlar nokia here kullanıyordum çok güzeldi halen varmı bilmiyorum.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
  • Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
İgo nun haritaları basarsoft tarafından yapılıyor. En geniş kapsamlı haritalar onda Türkiye için. Garmine türkiye haritasını onlar variyor. Kapı numaralarına kadar kayıtlı. Daha kapsamlı ve yılda üç kez güncelleme veren başka yazılım yok ne yazikki. Buda onu alternatifsiz yapıyor. Özellikle küçük yerleşim yerlerinde yaşıyorsanız.
Yazılımın dilden görünüme çok fazla özelleştirmesi mevcut.

Oyla:
Üst Alt