Yardım Navigasyon Çubuğu Gizlenmiyor

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi Note 12 Orijinal Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 12 4g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba herkese, ekte de görüldüğü gibi uygulamaya girince navigasyon çubukları ortadan kaybolmuyor. Uygulama tam ekran çalışmak istiyor ancak çubuk yüzünden etkileşimim kısıtlanıyor. Ne yapabilirim?
--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28
ayarlarda Bildirimler & durum çubuğu /Bağımsız uygulamalarda ekran çentiği
veya uygulamaya basılı tutup tam ekran yapmayı deneyin. olmazsa son olarak
ayarlar/ ana ekran / navigasyon olarak tam ekranı seçin

Oyla:

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlarda Bildirimler & durum çubuğu /Bağımsız uygulamalarda ekran çentiği
veya uygulamaya basılı tutup tam ekran yapmayı deneyin. olmazsa son olarak
ayarlar/ ana ekran / navigasyon olarak tam ekranı seçin
Uygulamanın telefon ayarlarında "tam ekran" yapma yeri yok. Eskiden nedense "tam ekran çalıştırmayı dene" gibi bir seçenek vardı zannediyorum hayâl meyal. Çözüm önerileriniz maalesef işe yaramadı :/

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28
ozmn kullandığınız uygulama basit yapılmış bu yüzden olabilir. Ancak anlamadığım şey navigasyon tuşlarını kaldırıp yerine tam ekran kullanım seçtiğinizde navigasyon tuşları olmayacaktır? nasıl işe yaramadı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulamayı kurdum hem tam ekran, hemde navigasyon olarak ikisinde de aşağı kısımda kaldı aşağdaki barın altında olduğu için geçiş sağladım. Geliştirici seçeneklerinden 'en küçük genişlik' minimum 400 yapın veya 450. bide bu şekilde deneyin

Oyla:

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
ozmn kullandığınız uygulama basit yapılmış bu yüzden olabilir. Ancak anlamadığım şey navigasyon tuşlarını kaldırıp yerine tam ekran kullanım seçtiğinizde navigasyon tuşları olmayacaktır? nasıl işe yaramadı?

uygulamayı kurdum hem tam ekran, hemde navigasyon olarak ikisinde de aşağı kısımda kaldı aşağdaki barın altında olduğu için geçiş sağladım. Geliştirici seçeneklerinden 'en küçük genişlik' minimum 400 yapın veya 450. bide bu şekilde deneyin
Telefonuma ne yaptım hatırlamıyorum ve bu yüzden System Theme bende aktif olmuyor. Yalnızca Nova Launcher kullanıyorum. Bu yüzden de tam ekran kullanımı deneyimi bende eksik, zaten sevmiyordum. Aradığım şey navigasyon çubuklarının uygulamalara girince gizlenmesi. Var mı böyle bir şey?

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Eğer hyperos ise bazi uygulamalarda yapıyor bunu bende de tabii ve lcwakiki uygulamasında aynı problemi yapıyor

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28
Telefonuma ne yaptım hatırlamıyorum ve bu yüzden System Theme bende aktif olmuyor. Yalnızca Nova Launcher kullanıyorum. Bu yüzden de tam ekran kullanımı deneyimi bende eksik, zaten sevmiyordum. Aradığım şey navigasyon çubuklarının uygulamalara girince gizlenmesi. Var mı böyle bir şey?
nova kullandığınız için olması muhtemeldir. ya başka launcher arayışına girin. veya format attın

Oyla:

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
nova kullandığınız için olması muhtemeldir. ya başka launcher arayışına girin. veya format attın
Formatı ayarlar kısmından yaptım. Sonra böyle olduğunu tahmin ediyorum. Eskiden böyle bir durumla karşılaşmamıştım gibi geliyor. Format atacaksam recovery modundan mı atmalıyım?

İşin garibi şu, başka bir launcher yükledim fakat sadece simgesine tıklayınca çalışıyor. Ayarlardan Nova dışında launcher seçemiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt