Yardım Nasıl Android 10'a güncelleyebilirim?

furkangoktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8PRO
Konular
1
Merhabalar ben şu sitede bulunan 'i kurdum üstüne telefonuma twrp+root kurdum gayet iyi bir şekilde kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok şarjımda gayet iyi gidiyor her şey iyi fakat Android 10 MIUI V12.0.2.0 versiyonunu denemek istiyorum ama bu yüklemiş olduğum antibrick sadece Android 9 MIUI 10 ve MIUI 9 ile uyumlu ve yorumlara göre Android 10 yüklemeye çalışıldığında telefonlar brick olmuş telefonu brick etmeden antibrick'i kaldırıp nasıl Android 10'a geçerim yardımlarınızı bekliyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar ben şu sitede bulunan 'i kurdum üstüne telefonuma twrp+root kurdum gayet iyi bir şekilde kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok şarjımda gayet iyi gidiyor her şey iyi fakat Android 10 MIUI V12.0.2.0 versiyonunu denemek istiyorum ama bu yüklemiş olduğum antibrick sadece Android 9 MIUI 10 ve MIUI 9 ile uyumlu ve yorumlara göre Android 10 yüklemeye çalışıldığında telefonlar brick olmuş telefonu brick etmeden antibrick'i kaldırıp nasıl Android 10'a geçerim yardımlarınızı bekliyorum.
Fastboot ile romu yükleyin sorun olmaz

Oyla:

furkangoktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim denedikten sonra editlerim.

Oyla:

furkangoktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot ile romu yükleyin sorun olmaz

52 dakika oldu flashlamaya başlayalı takılı kaldığını düşünüyorum fakat bir şeyleri mahvetmek de istemediğimden sabırla bekliyorum sizce ne yapmayalım muhammed540
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboota antibrick preloaderı üzerinden girdiğim için olmamış programı kapatıp "fastboot reboot-bootloader" yazıp fastboota tekrardan girip işlemi tekrardan başlattım ve şuan flashlamaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet şuan başarılı bir şekilde açıldı teşekkürler her şey için.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt