- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 119
Tank kılıf bide zora 9h nano ekran koruyucu aldım ekran koruyucusunu taktım bi şekil tank kılıfa takınca ekran koruyucusu kalkıyor?
Tank kılıf bide zora 9h nano ekran koruyucu aldım ekran koruyucusunu taktım bi şekil tank kılıfa takınca ekran koruyucusu kalkıyor?
Sizin cihaz için olanın çentik kısmı nasıl hocam? Komple açık mı, sadece hoparlör kısmı mı açık? İmkanınız varsa fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirimKalın (Tank) kılıfla beraber ekranı tam kaplayan ekran koruyucu kullanımlarında uyumsuzluklar yaşanabiliyor.
Mevcut kılıfınızı kullanmaya devam etmek istiyor isenizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirürününü kullanabilirsiniz.
Aynı ürünün Pocophone F1 için mevcut olan versiyonunu kullanıyorum ve de çok memnunum. Tavsiye ederim
Çentiklerin arası açık. (Kamera , ahize , sensörler i kapsayan bölge)Sizin cihaz için olanın çentik kısmı nasıl hocam? Komple açık mı, sadece hoparlör kısmı mı açık? İmkanınız varsa fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirim
Teşekkürler hocam. Mi8 için alacağım ben de o yüzden sordum. Siz tavsiye ettiyseniz iyidir diyorum. redminote4kullanicisi arkadaşta tavsiyenize uyacaktir diye düşünüyorumÇentiklerin arası açık. (Kamera , ahize , sensörler i kapsayan bölge)
Maalesef Şuanda Fotoğraf çekebileceğim 2. Bir cihaza erişme imkânına sahip değilim .
Mümkün olduğunda paylaşmaya çalışırım.