Yardım Nano ekran koruyucu sürekli çıkıyor?

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Tank kılıf bide zora 9h nano ekran koruyucu aldım ekran koruyucusunu taktım bi şekil tank kılıfa takınca ekran koruyucusu kalkıyor?

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Tank kılıf bide zora 9h nano ekran koruyucu aldım ekran koruyucusunu taktım bi şekil tank kılıfa takınca ekran koruyucusu kalkıyor?

Kalın (Tank) kılıfla beraber ekranı tam kaplayan ekran koruyucu kullanımlarında uyumsuzluklar yaşanabiliyor.

Mevcut kılıfınızı kullanmaya devam etmek istiyor iseniz ürününü kullanabilirsiniz.
Aynı ürünün Pocophone F1 için mevcut olan versiyonunu kullanıyorum ve de çok memnunum. Tavsiye ederim :)

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Kalın (Tank) kılıfla beraber ekranı tam kaplayan ekran koruyucu kullanımlarında uyumsuzluklar yaşanabiliyor.

Mevcut kılıfınızı kullanmaya devam etmek istiyor iseniz ürününü kullanabilirsiniz.
Aynı ürünün Pocophone F1 için mevcut olan versiyonunu kullanıyorum ve de çok memnunum. Tavsiye ederim :)
Sizin cihaz için olanın çentik kısmı nasıl hocam? Komple açık mı, sadece hoparlör kısmı mı açık? İmkanınız varsa fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirim

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Sizin cihaz için olanın çentik kısmı nasıl hocam? Komple açık mı, sadece hoparlör kısmı mı açık? İmkanınız varsa fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirim
Çentiklerin arası açık. (Kamera , ahize , sensörler i kapsayan bölge)

Maalesef Şuanda Fotoğraf çekebileceğim 2. Bir cihaza erişme imkânına sahip değilim .
Mümkün olduğunda paylaşmaya çalışırım.

İnceleme - Pocophone F1 Aksesuar Önerileri
Paylaşmış olduğum konuda da bu ürünü önermiştim. Dilerseniz inceleyebilirsiniz. :)

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Çentiklerin arası açık. (Kamera , ahize , sensörler i kapsayan bölge)

Maalesef Şuanda Fotoğraf çekebileceğim 2. Bir cihaza erişme imkânına sahip değilim .
Mümkün olduğunda paylaşmaya çalışırım.
Teşekkürler hocam. Mi8 için alacağım ben de o yüzden sordum. Siz tavsiye ettiyseniz iyidir diyorum. redminote4kullanicisi arkadaşta tavsiyenize uyacaktir diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt