Yardım Nandroid yedeği nasıl alınır?

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle sorunun geniş biçimi şöyle, cihaz ilk geldiğinde herhangi bir nandroid yedeği almadım, şu an cihazda aşamadığım bazı sorunlar var, cihaz üzerine de defalarca orijinal ya da eu rom flaşladım, akabinde bugün nandroid yedek alma işlemi denerken eu rom alındığı gözüktü, bu işlemi telefon ilk geldiğinde mi yapmalıydım acaba? Tabiri caizse o tren kaçtı mı acaba (:|

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Hocam sanırım eksik yazdım, fabrika yedeğini söylemek istedim ama sanırım eksik yazmış bulundum. fabrika yedeği silinmiş vaziyette mi şimdi sizce?
Köprünün altından çok sular akmış....Nandroid Backup, illaki ilk romun yedeğini almak anlamına gelmiyor....Nandroid Backup, şu an bulunduğunuz romun ve uygulamalarınızı vede ayarların bire bir yedeğini almaktır....olası bir aksilik de, yedeğinizi geri yüklediğinde, sorunsuz devam etmenizi sağlayan bir gereksinimdir bu işlem

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
işte hocam benimde şöyle bir sorunum var miflash ile temiz kurulum da yapsam twrp üzerinden eu rom'da yüklesem hep hata alıyorum, sistem arayüzü hatalı deyip duruyor, donuyor, ön kamera sorunlu, ekran kapanıyor geç açılıyor, ben de mümkünse bir nandroid arıyorum ama bulamıyorum, sanırım x bir cihazdan alınan nandroid başka cihaza da uygun olur. telefonu kullanamıyorum 15 gündür. Ne yapsam hata temiz kurulum asla işe yaramıyor, zaten onu da çözemedim 2 haftada 80 kez flaş attım yok bana mısın demiyor.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
işte hocam benimde şöyle bir sorunum var miflash ile temiz kurulum da yapsam twrp üzerinden eu rom'da yüklesem hep hata alıyorum, sistem arayüzü hatalı deyip duruyor, donuyor, ön kamera sorunlu, ekran kapanıyor geç açılıyor, ben de mümkünse bir nandroid arıyorum ama bulamıyorum, sanırım x bir cihazdan alınan nandroid başka cihaza da uygun olur. telefonu kullanamıyorum 15 gündür. Ne yapsam hata temiz kurulum asla işe yaramıyor, zaten onu da çözemedim 2 haftada 80 kez flaş attım yok bana mısın demiyor.
Normalde 4 wipe ile kurulum yaptığınızda ve magisk fleşlediğinizde, reboot etmeden....ve sonra ayarlarınız yapıp, yerel yedeklerden almış olduğunuz yedeğinizi geri yüklediğinizde, bu tür hatalar vermiyor olması lazım....
Başka bir Nandroid işinizi görmez....4 wipe sonrası, firmaware yükleyip, romunuzu onun üzerine kurmayı denediniz mi

Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Normalde 4 wipe ile kurulum yaptığınızda ve magisk fleşlediğinizde, reboot etmeden....ve sonra ayarlarınız yapıp, yerel yedeklerden almış olduğunuz yedeğinizi geri yüklediğinizde, bu tür hatalar vermiyor olması lazım....
Başka bir Nandroid işinizi görmez....4 wipe sonrası, firmaware yükleyip, romunuzu onun üzerine kurmayı denediniz mi

Hocam denemedim yöntem kalmadı, türlü türlü kombinasyonlar falan hepsini denedim yok işe yaramıyor, twrp üzerinden de sürekli kırmızı uyarılar çıkıyor "structure needs cleaning" sanırım temizlenmesi gereken alan vs diyor ama bazen de gidiyor sonra yine geliyor aynı sorun, yani ne yapsam olmuyor, parası sorun değil, servise göndereceğimde acaba yapabilirler mi bilmiyorum.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Hocam denemedim yöntem kalmadı, türlü türlü kombinasyonlar falan hepsini denedim yok işe yaramıyor, twrp üzerinden de sürekli kırmızı uyarılar çıkıyor "structure needs cleaning" sanırım temizlenmesi gereken alan vs diyor ama bazen de gidiyor sonra yine geliyor aynı sorun, yani ne yapsam olmuyor, parası sorun değil, servise göndereceğimde acaba yapabilirler mi bilmiyorum.
Aynı cihazı kullanan Sayın Zenex hocam bunu görünce, size döner diye düşünüyorum

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Nandroid Backup u format data yes adwanced wipeleri yapıp yüklememiz gerekiyor değil mi?

Oyla:
Üst Alt