Sohbet #Myandroid ile telefonunuzu özelleştirin! (Root gerekmez)

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Android işletim sistemini farklı ve özel kılan en büyük özelliklerinden biri de tamamen özelleştirilebilmesi. Ve bunun için sınırsız imkanlara sahip olunması. Özellikle bu forumda onlarca farklı rom paylasilmakta ve her gün bir yenisi aralarına katılmaktadır. Ama bazılarımız bl kilidini açmaktan veya telefonu rootlamaktan hoşlanmıyoruz veya yapamıyoruz ;( . Çünkü hem zahmetli hemde tehlikeleri var. Eğer sizde böyle düşünüyorsanız kesinlikle bu siteyi ziyaret etmelisiniz. hi~~

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi görsellik ve kullanış açısından yeterli mi? Yoksa sizde bazen farklılıklar ariyormusunuz? Görüşlerinizi belirtmekten çekinmeyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Site Android düzeyi başlangıç olan ve armut piş ağzıma düş diyenler için idealdir. 3. Parti hiçbir şey indirmeyecek ve herhangi bir tehlikesi yoktur. Google Play Store mağazasına yönlendirmektedir.

Son düzenleme:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Pek bir halta yaramıyor. Ne yapmak istediğini seçemiyorsun bile. Seçtiğin şıklara göre random bir şeyler veriyor sana onlar da Android One gibi çirkin çürük şeyler. Şahsi fikrim; gereksiz.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek bir halta yaramıyor. Ne yapmak istediğini seçemiyorsun bile. Seçtiğin şıklara göre random bir şeyler veriyor sana onlar da Android One gibi çirkin çürük şeyler. Şahsi fikrim; gereksiz.
Bunu yayinlama sebebim cogu kullanici bl kilidini açmaktan ve root atmaktan çekiniyor olmasi. Bir alternatif olarak ideal bence. Şahsen bende kullanmam greeshan rom fazlasıyla tatmin edici. Ama biraz degisiklik yapmak isteyipte ehliye sütlüye karismak istemeyenler durmasin.
Site sizlere sistem başlatıcı, klavye temasi, duvar kağıdı,widget ve ikon paketi sunuyor. Android bilgisi giriş seviyesinde olanlar için tatmin edici olabilir.

Üst Alt