Uygulama MX Player

Karacali

Aircraft Maintenance
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi4W
Meslek
Öğrenci
Konular
81
MX Player - Filmlerinizin tadını çıkarmak için en iyi yol.

Ayrıca link girerek GAYET İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ İLE KENDİ SORUMLULUĞUNUZDA OLMAK KAYDIYLA, PLATFORMLARI İZLEYEBİLİRSİNİZ.Link Almak için lütfen imzamdaki grubumuza katılmanız yeterli :D

a) DONANIM KOD ÇÖZME - Yeni donanım kod çözücü ile daha fazla video donanım hızlandırmadan faydalanabilir.

b) ÇOK ÇEKİRDEKLİ KOD ÇÖZME - MX Player, Android için ilk çok çekirdekli kod çözme gerçekleştiren video oynatıcıdır. Çift çekirdekli cihazlarda yapılan test sonuçlarına göre, tek çekirdekli cihazlardan %70 daha fazla performans görülmüştür.

c) ÇİMDİKLE YAKINLAŞTIRMA,YAKINLAŞTIRMA VE SAĞ-SOL YAPMA - Ekranda basit çimdik hareketi ve sürükleme ile kolayca yakınlaştırma-uzaklaştırma yapılabilir. Ayrıca yakınlaştırma ve sağa sola çevirme seçenekleri de mevcuttur.

d) ALTYAZI HAREKETLERİ - Bir sonraki/önceki metne gitmek için ileri/geri kaydırma, Metni yukarı ve aşağı taşımak için yukarı/aşağı, Metin boyutunu değiştirmek için yakınlaştırma/uzaklaştırma.

e) ÇOCUK KİLİDİ - Çocuklarınızın arama yapmalarından veya başka uygulamalara dokunmalarından korkmadan eğlenmelerini sağlayın. (eklenti gerekli)

LÜTFEN EMEĞE KARŞI BEĞENMEYİ VE YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN :D Teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimler alıntıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
Severek takip ediyorum hocam konularını. Senin bildiğin işe yarar fotoğraf düzenleme ve küçük rötuşlar yapabilecek programlar da vardır kesin :D

Karacali

Aircraft Maintenance
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi4W
Meslek
Öğrenci
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Severek takip ediyorum hocam konularını. Senin bildiğin işe yarar fotoğraf düzenleme ve küçük rötuşlar yapabilecek programlar da vardır kesin :D
Tesekkurler hocam olmazmı bı kac dakıka bekleyın gelıyo

Son düzenleme:

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Ali Hocam bana ilk forum zamanlarımı hatırlatıyor okanka_xd hocam severek takip ediyoruz :)

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
MX Player başarılı bir video oynatıcı, başlıkta ise kaçak yayın aracı gibi yansıtılmış. Ayda 70-80 lira para ödeyen enayi zaten, en azından başlığı düzeltin.

Karacali

Aircraft Maintenance
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi4W
Meslek
Öğrenci