Yardım MX Player galeride aktif olmuyor

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global eea 11.0.6
Telefon Modeli
Mİ9T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
MX player kullanmak üzere yükledim ve uygulama ayarlarından varsayılan video oynatıcısı olarak belirledim ancak galeriye girip video oynatmak istediğimde Mx playerde oynatmıyor. nasıl bir ayar yapmalıyım galeride vidyolara tıkladığımda mx playerda oynatması için?

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Vlc playerda da durum aynı. Mivideo uygulamasını devre dışı bıraktım güncellemelerini kaldırdım ama galerideki videoları mivideo oynatıyor.işin ilginç yanı mivideo kullanırken videoları galeri kendi oynatıcısında gösteriyordu.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vlc playerda da durum aynı. Mivideo uygulamasını devre dışı bıraktım güncellemelerini kaldırdım ama galerideki videoları mivideo oynatıyor.işin ilginç yanı mivideo kullanırken videoları galeri kendi oynatıcısında gösteriyordu.
Mi videoyu guncelleyince artik ondada acmiyor galeri kendi içinde kendi oynaticisinda aciyor. Sadece mi video eski surumde galeri ile uyumlu calisiyor. Cok ilginc bir durum. video oynatmak icin ille oynatici uygulamasina girip onun icinden bularak acmak gerekiyor. Galeriden istediğimiz uygulama ile acamiyoruz

Oyla:
Üst Alt