Çözüldü Muziklerim klasörü

• Konbuyu başlatan Asln
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 399
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
İndirilenler klasöründe mp3 lerim var. Bu mp3leri muzik kisayolunun olduğu muzik bolumune nasil götürebilir im? Her seferinde indirilenlere gidip ordan çalmak zorunda kalıyorum. Muziklerimin icine goturmeliyim. Hepsi bir yerde olsun. Bu arada pcm bozuk telefondan yapmak icin akıl verirmisiniz?

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Müziklerin üstüne basılı tutun "taşı" seçeneğine tıklayıp istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
Ama indirilenler klasöründe olsa bile müzik uygulamasında olması gerek. Müzik uygulamasında o müzikleri bulamıyor musunuz?

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müziklerin üstüne basılı tutun "taşı" seçeneğine tıklayıp istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
Ama indirilenler klasöründe olsa bile müzik uygulamasında olması gerek. Müzik uygulamasında o müzikleri bulamıyor musunuz?
Hayir bulamıyorum. Bende muzige atar sandim ama. Indirilene iniyor. Peki müziklere atinca indirilenlerden silersem. Muziklerde kalirmi. Yoksa iki taraftada mi durması lazımdır

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hayir bulamıyorum. Bende muzige atar sandim ama. Indirilene iniyor. Peki müziklere atinca indirilenlerden silersem. Muziklerde kalirmi. Yoksa iki taraftada mi durması lazımdır
Taşırsanız zaten indirilenlerden müziklerime taşımış olursunuz ve indirilenlerde gözükmez. Kopyalarsanız iki tarafta da görünür ve bir taraftakini silebilirsiniz.
Müzik uygulmasına girin ayarlardan gelişmiş ayarlara tıklayıp hangi klasörlerdeki müziklerin uygulamada gözükmesini ayarlarayabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taşırsanız zaten indirilenlerden müziklerime taşımış olursunuz ve indirilenlerde gözükmez. Kopyalarsanız iki tarafta da görünür ve bir taraftakini silebilirsiniz.
Müzik uygulmasına girin ayarlardan gelişmiş ayarlara tıklayıp hangi klasörlerdeki müziklerin uygulamada gözükmesini ayarlarayabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yes~~ cok cok teşekkür ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt