Soru Müzik uygulaması

Playbook

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Arkadaşlar , müzik uygulamasında şarkı indirdiğimiz zaman ilk indirilen albüm kapağının kapakları oluyor diğer müziklerde de. Şarkılara tek tek albüm kapağı direk indirmenin bir yolu yok mu uygulama da ? Yada başka bir yolu ? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

123124322

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Albüm kapakları genelde .MP3 dosyasının içinde oluyor bunları Windows üzerinden silebilirsiniz veya ekleyebilirsiniz ekstra programlar ile Android için ise "Automatic tag Editör" önerebilirim.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Arkadaşlar , müzik uygulamasında şarkı indirdiğimiz zaman ilk indirilen albüm kapağının kapakları oluyor diğer müziklerde de. Şarkılara tek tek albüm kapağı direk indirmenin bir yolu yok mu uygulama da ? Yada başka bir yolu ? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Mp3 lerinizi nerden indiriyorsanız ayarlarından albüm kapağını indirmeyi unutmayın
Müzik uygulamasından kapağını değiştirmek istediğiniz parçanın şarkı bilgilerini düzenle diyin
Albüm: Kısmına parçanın adını yazın. Bir süre sonra orjinal albüm kapağı görünecektir. eğer görünmezse tekrar şarkı bilgilerini düzenleye girip albüm kapağını kendiniz seçin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Playbook

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için