Soru Muzik çalarken bildirim ışığı

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
YoutubeMusic ve spotify'da müzik çalarken arkadaki bildirim ışığının renk değiştirmesini kullanamıyorum. Bildirim ayarlarından led ışığın her şeyine izin verdim ama olmadı.Kaçırdığım bir şey mi var acaba

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Hocam anlatmak istediginiz buysa eger global rom kullanirken bende de olmuyordu.
Eu beta room gectim simdi kendiliğinden oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ben anlamadim. Led isigi (xiaomi yazisi galiba) disko aydinlatmasi gibi mi yapmak istiyorsunuz ya da tek ekrani kapatip her sarki degisince farkli renklerde yanmasini mi istiyorsunuz. Baska uygulamalarda istediginiz sey oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da bu uygulamalar calisirken bildirim geldiginde led isik calismiyor/ calisiyor ama renk degistirmiyor mu?

Oyla:

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben anlamadim. Led isigi (xiaomi yazisi galiba) disko aydinlatmasi gibi mi yapmak istiyorsunuz ya da tek ekrani kapatip her sarki degisince farkli renklerde yanmasini mi istiyorsunuz. Baska uygulamalarda istediginiz sey oluyor mu?

Ya da bu uygulamalar calisirken bildirim geldiginde led isik calismiyor/ calisiyor ama renk degistirmiyor mu?
hocam disko aydinlatmasi gibi olsun istiyorum. Kendi muzik uygulamasinda oluyor ama bu iki programda yapamadim. Sarki caldigi surece bildirim isiginin rengi degisiyor. onu bu iki uygulamada da yapmak istiyorum

Hocam anlatmak istediginiz buysa eger global rom kullanirken bende de olmuyordu.
Eu beta room gectim simdi kendiliğinden oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
tam anlatamamisim sanirim hocam bi ustteki mesajda tekrar yazdim. telefonun arkasindaki bildirim isigini kullanmak istiyorum

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bende spotify youtube muzik gibi uygulama yok deneyemiyorum ama şöyle deneyin bi:
uygulamalar, uygulamalari yonet youtubemusic, bildirimler, asagida youtubemusic bildirimlerinden; bildirim acik, önemlilik: yuksek ve led isik acik olarak secin. Muzik degisince bildirim degismis olacak muhtemelen bu da led isigi tetikleyecek.
Buralardan yapmaya calisin

Son düzenleme:
Oyla:

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Bende spotify youtube muzik gibi uygulama yok deneyemiyorum ama şöyle deneyin bi:
uygulamalar, uygulamalari yonet youtubemusic, bildirimler, asagida youtubemusic bildirimlerinden; bildirim acik, önemlilik: yuksek ve led isik acik olarak secin. Muzik degisince bildirim degismis olacak muhtemelen bu da led isigi tetikleyecek.
Buralardan yapmaya calisin
Denedim hocam ama olmadı sanırım destek sadece kendi müzik uygulamasında

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Denedim hocam ama olmadı sanırım destek sadece kendi müzik uygulamasında
Ben poweramp ile denedim. Bendeki led tek renk. Sarki degistigi zaman led isik yanip sonuyor. Dedigim gibi sarki degisince bildirim geliyor gibi oluyor telefona ve led yanip sonuyor.
Dedigim yontemi baska bir muzik uygulamasi ile denermisiniz. Telefon hafizasindan muzik calan bir uygulama ile

Oyla:

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Ben poweramp ile denedim. Bendeki led tek renk. Sarki degistigi zaman led isik yanip sonuyor. Dedigim gibi sarki degisince bildirim geliyor gibi oluyor telefona ve led yanip sonuyor.
Dedigim yontemi baska bir muzik uygulamasi ile denermisiniz. Telefon hafizasindan muzik calan bir uygulama ile
hafizadaki muzikleri kendi uygulamasi ile calarken sorun olmuyor zaten. Sarki caldigi surece bildirim ledi renk degistiriyor

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
hafizadaki muzikleri kendi uygulamasi ile calarken sorun olmuyor zaten. Sarki caldigi surece bildirim ledi renk degistiriyor
O cepte zaten. Baska bir muzik calarda (poweramp, google play muzik) dedigim yontemle led yaniyorsa youtube muzikte bildirim ayarlari ile oynayınca led yakmak mumkun olabilir

Oyla:
Üst Alt