Yardım Müzik çalar

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
Arkadaşlar miui son kararlı sürümdeyim ama mesela müzik çalar fark etmeksizin müzik çalarken ekrani kitleyip açınca kilit ekranında müziğin isminin gözükmeksi gerekirken orada müzik yok yazıyor

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
şaşırdık mı? tabiki de hayır... klasik miui stabil olup stabil olamama sıkıntısı...

Kullandığın tema ile ilgili de olabilir. Varsayılan tema'da deneyip aynı sıkıntı devam ederse uygulama verilerini sıfırlayıp dene derim.

Eğer hala devam ederse müzik uygulamalasının sonraki versiyonlarından birisini indirip tekrar dene.

burdan indirebilirsin.

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Arkadaşlar miui son kararlı sürümdeyim ama mesela müzik çalar fark etmeksizin müzik çalarken ekrani kitleyip açınca kilit ekranında müziğin isminin gözükmeksi gerekirken orada müzik yok yazıyor

Hocam bazen gözükmüyor o bende de olmuştu hatta müziği kapatmama rağmen müzik çalmaya devam ediyordu. Bildirdim ama hala değişen bir olay yok. Gözükmemesinin sebebi;

1- Temadan kaynaklı olabilir.
2- Cihaz kilit ekranında bildirim gösterimi kapalı olabilir.
3- Stabil ROM sorunu olabilir.

Oyla:

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şaşırdık mı? tabiki de hayır... klasik miui stabil olup stabil olamama sıkıntısı...

Kullandığın tema ile ilgili de olabilir. Varsayılan tema'da deneyip aynı sıkıntı devam ederse uygulama verilerini sıfırlayıp dene derim.

Eğer hala devam ederse müzik uygulamalasının sonraki versiyonlarından birisini indirip tekrar dene.

burdan indirebilirsin.
Kardeşim zaten orijinal temada var bu sorun
[doublepost=1519910833,1519910774][/doublepost]
Hocam bazen gözükmüyor o bende de olmuştu hatta müziği kapatmama rağmen müzik çalmaya devam ediyordu. Bildirdim ama hala değişen bir olay yok. Gözükmemesinin sebebi;

1- Temadan kaynaklı olabilir.
2- Cihaz kilit ekranında bildirim gösterimi kapalı olabilir.
3- Stabil ROM sorunu olabilir.
Sorunu şu anlık uygulama otomatik başlatma ve kilit ekranında görüntüle ile düzelttim ama hâlâ arada önce müzik yok diyor sonra hemen geliyor

Oyla:

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
stock müzik çalar uygulamasının bir çok sorunu var, album resmi olmayan bir şarkıya resim eklediğinizde yada adını falan düzenlediğinizde yaptığınız bu değişiklik müzik çalar tarafından görülmüyor.
çalma listesini manuel yenileme vs. falan olsa keşke.

Oyla:

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stock müzik çalar uygulamasının bir çok sorunu var, album resmi olmayan bir şarkıya resim eklediğinizde yada adını falan düzenlediğinizde yaptığınız bu değişiklik müzik çalar tarafından görülmüyor.
Zaten o müzik çalar müziklerimin tamamını da görmüyor ayrıca bi hafta olmadı daha miui bahsedildiği kadar efsane bir arayüz değil kullanmak için çok ince ayarlar gerekebiliyor. Cihaza 1 sene sonra falan saf Android romu atarım diye düşünüyorum

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Türkçe karakter kullanınca dediğiniz oluyor , Yabancı karakter deneyin.

Oyla:

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
Türkçe karakter kullanınca dediğiniz oluyor , Yabancı karakter deneyin.

Türkçe karakter desteği vermek Xiaomi için bu kadar zor mu gerçekten ya. Çoğu stock uygulamanın Türkçe karakter desteği yok neredeyse Latin karakter desteği yerine latin extended desteği vereceksin bu kadar zor olmamalı. Bi sesimizi duyuramadık şu adamlara bıktım vallahi.

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Türkçe karakter desteği vermek Xiaomi için bu kadar zor mu gerçekten ya. Çoğu stock uygulamanın Türkçe karakter desteği yok neredeyse Latin karakter desteği yerine latin extended desteği vereceksin bu kadar zor olmamalı. Bi sesimizi duyuramadık şu adamlara bıktım vallahi.

Marka bünyesinde 3 tane Türk çalışıyor ancak adamlar çevirmeye üşeniyor galiba yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4 Türk olmalı

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Marka bünyesinde 3 tane Türk çalışıyor ancak adamlar çevirmeye üşeniyor galiba yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4 Türk olmalı
Bunun çevirmek ile ilgili olduğunu sanmıyorum çeviren 5 kişi var mutlaka yaparlardı

Oyla:
Üst Alt