Soru müzik çalar

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
selam arkadaşlar bir sorum olacak redmi note 12 pro 5g 12 256 müzik dinlerken oyun açınca müzik kesiliyor ve tekrardan geri geliyor redmi 9 hiç böyle olmordu

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Sorununuzla ilgili olarak birkaç potansiyel çözüm sunabilirim. Redmi Note 12 Pro 5G'nizin müziklerin kesilmesi sorunu genellikle birkaç nedenle olabilir. İşte çözüm önerilerim:

1. Optimizasyon Ayarları: MIUI işletim sistemi, arka plandaki uygulamaları optimize etmek için genellikle agresif bir şekilde çalışır. Bu optimizasyonlar, müzik çalar uygulamanızın makul bir hızda çalışmasını engelliyor olabilir. Ayarlarda, bu özelliği manuel olarak kapatmak mümkün olacaktır. Ayarlar > Pil ve Performans > Tasarruf Modu > Ayarlar simgesine gidin ve daha sonra Arka Plan Etkinliği'ni açın.

2. Geliştirici Seçenekleri: Geliştirici seçeneklerini açarak, arka plandaki uygulamaların kapatılmasını engelleyebilirsiniz. Ayarlar > Telefon Bilgisi > Yazılım Bilgisi > Derleme Numarası'na yaklaşık 7 kez basın. Ardından geri dönün ve Geliştirici Seçenekleri'ni bulacaksınız. Burada "Arka plan işlem sınırı"na gidin ve çubuğu "standart sınırlar" konumuna getirin.

3. Müzik Çalar Uygulaması: Müzik çalar uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edin. Ya da başka bir müzik çalar uygulamasını deneyin. Çünkü bazen sorun uygulamadan kaynaklanabiliyor.

4. Burada belirtilenlerin hiçbiri işe yaramazsa, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünebilirsiniz. Ancak cihazınızı sıfırlamadan önce yedeklemeyi unutmayın.

Not: Bu adımları uygularken, her şeyi doğru yaptığınızdan emin olun çünkü bazı ayarlar, telefonunuzun işleyişini etkileyebilir. Her zaman düzenlemeleri birer birer yapın ve her düzenlemeden sonra telefonunuzda gelişme olup olmadığını kontrol edin. Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur!

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ediyorum

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
selam arkadaşlar bir sorum olacak redmi note 12 pro 5g 12 256 müzik dinlerken oyun açınca müzik kesiliyor ve tekrardan geri geliyor redmi 9 hiç böyle olmordu
ayarlar, ses ve titreşime gelin. ses yardımcısına basın ve oradan birden fazla kaynak seçeneğini aktifleştirin. umarım yardımcı olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt