Sohbet Müzik Ayırmak

RadonEX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba, size uzun süredir kullandığım harika bir siteden bahsetmek istiyorum. Bir müziğin enstrümentalini, vokallerini, hatta şarkıdaki akustik gitar, elektronik gitar gibi enstrümanları ayırabileceğiniz çok iyi bir site. Kullanımı çok basit. Siteye üye oluyorsunuz. Sonra istediğiniz şarkıyı yüklüyorsunuz. Birkaç saniye içinde enstrümentalini, vokallerini, ya da hangi stemi seçtiyseniz size sunuyor. İlk üye olduğunuzda da 10 dakikalık ücretsiz şarkı yükleme imkanı sunuyor. Ben en çok akustik gitar ve sentezleyici ayırmayı kullanıyorum. Şarkıdaki o bestelemeyi hissettiriyor size. Diğer karaoke yapma sitelerinden de daha iyi olduğunu söyleyebilirim kesinlikle. Özellikle phonicmind, splitter, x-minus pro gibi rakiplerinden çok daha iyi yapıyor işini.

Bir başka özelliği de vokal temizleme. İçimizde şarkı söyleyen varsa kayıttan sonra arkadaki ince seslerin sinir bozucu olduğunu bilir. Ses temizleme kısmından tertemiz bir vokal elde edebilirsiniz. Ben uzun süredir kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Linkler ve ekran görüntüler aşağıda:

SİTE:

VOKAL TEMİZLEME:

Üst Alt