Yardım müzik atma ve bağlantı problemi

Susuz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus emre
Cihazım
Amazfit verge
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Arkadaşlar amazfit verge kullanıcısıyım, saate müzik atmak istiyorum ancak zepp uygulamasıyla sürekli bağlantısı koptuğundan kendi kendine sürekli duruyor ve 3-5 müzikte bir tekrar yüklemek için basmam gerekiyor yardım edermisiniz. Bir başka sorunumda adım hedefi uygulama ile telefon arasında farklı uygulamadan 10 bin yapıyorum telefonda değişmiyor saati sıfırlıyorum tekrar uygulama ile eşleştiriyorum vs her şeyi deniyorum olmuyor. Saate çok az güncelleme geliyor, doğru düzgün özellik gelmedi sizce geliştiril mi saat yoksa böyle gider mi?

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
Amazfit yardım sayfasında şöyle demiş;
"Amazfit Verge'nizde müzik aktarmak ve çalmak için, saatinizi sağlanan USB kablosu ve şarj ünitesi ile bilgisayarınıza bağlamanız ve müzik dosyalarını saatin "Müzik" adlı medya depolama klasörüne kopyalamanız gerekir. Desteklenen müzik dosyası biçimi MP3'tür. Müzik dosyalarınızı saatlerin "Müzik" klasörüne aktardıktan sonra, Amazfit Verge'i USB kablosundan çıkarın. Saat kullanıcı arayüzünde, bağlı bir Bluetooth kulaklık, kulaklık veya hoparlör aracılığıyla müzik çalmak için artık saat ekranında Müzik çalar widget'ını seçebilirsiniz."

Oyla:

Susuz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus emre
Cihazım
Amazfit verge
Meslek
Öğretmen
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazfit yardım sayfasında şöyle demiş;
"Amazfit Verge'nizde müzik aktarmak ve çalmak için, saatinizi sağlanan USB kablosu ve şarj ünitesi ile bilgisayarınıza bağlamanız ve müzik dosyalarını saatin "Müzik" adlı medya depolama klasörüne kopyalamanız gerekir. Desteklenen müzik dosyası biçimi MP3'tür. Müzik dosyalarınızı saatlerin "Müzik" klasörüne aktardıktan sonra, Amazfit Verge'i USB kablosundan çıkarın. Saat kullanıcı arayüzünde, bağlı bir Bluetooth kulaklık, kulaklık veya hoparlör aracılığıyla müzik çalmak için artık saat ekranında Müzik çalar widget'ını seçebilirsiniz."

bu cevap için teşekkürler bunların hepsini biliyorum usb ile pc bağladığımda dosyaya müzik atmama izin vermiyor kilitli dosya gibi, bununda çözümü var mı acaba

Oyla:

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
bu cevap için teşekkürler bunların hepsini biliyorum usb ile pc bağladığımda dosyaya müzik atmama izin vermiyor kilitli dosya gibi, bununda çözümü var mı acaba
Maalesef bilgim yok.

Oyla:
Üst Alt