Yardım Mükerrer konular

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Site yöneticileri kendi arasında bir istişare yapsalar da şu aynı konuları birleştirseler ve bundan sonra arama yapılmadan konu açılmaması ve mükerrer açılan konularla ilgili vs dikkat çekici bir anons yapsalar da bilgi kirliliği ve bıkkınlık oluşturmasa. Yaklaşık son 2 aydır forumda ciddi bir sıkıntı var. Bu güzel forumun sıradanlaşmasına engel olsalar çok müteşekkir olurum. Sitedeki kullanıcılar da yeni arkadaşların açtığı yeni konulara baştan yazmak yerine daha önce tartışması yapılan ana konuya yönlendirme yaparsa gerçekten herkese çok katkı sağlarlar. Yoksa 1 sene sonra burada 20 tane A1 mi yoksa 5X mi alsam başlıklarıyla dolacak.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
güzel konu böyle birşey benimde aklıma geldi üstteki arkadaşın yazdığına ek olarak 10 yorum yapmamış kişi konu açamasın veya numara kayıt yaptırmış olsun çünkü foruma aynı dakika kayıt olup bazen 2-3 konu açıp hiçbir cevaba geri dönüş yapmayıp alacagını alıp giden üyeler de var :) fikrim budur site yöneticileri bu düşüncelerimizi aralarında konuşarak anlaşarak forum hakkında doğru olanı yapacaklardır iyi forumlar herkese

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu iş işten geçince açmalıydım. Acele ettim galiba

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
burhan0660 hocam konu açabilmek ve özel mesaj gönderebilmek için SMS onayı gerekiyor zaten. Çözüm olarak önerdiğiniz mesaj sayısı sınırlaması elbette ki yapılabilir ancak bu durumun iki adet büyük sakıncası var. Birincisi gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımız mesaj sayısı yeterli olmadığı için konu açamayıp çözüm bulamazlar, ikincisi ise mesaj sayısını doldurmak için forum spam mesajlarla çok daha fazla kirlenir. Bu nedenle bana pek uygun gelmiyor.

ercmaster maalesef haklısınız hocam. Tüm forumların en büyük sıkıntısı bu tarz konular ve bilinçsiz üyeler. Yönetim ekibimiz ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ancak elbette ki arada gözden kaçan konu ve mesajlar mutlaka oluyor. Bu noktada ise sizlerden destek istiyoruz. Mesaj altında bulunan yönetime bildir butonu ile mükerrer konu ve mesajları bildirebilirseniz bu gözden kaçan konu ve mesajlara karşı çok daha hızlı ve etkin şekilde eyleme geçebiliriz.

Oyla:
Üst Alt