Yardım Muıu sürüm bulamıyorum

erenozbay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
redmi 9
Konular
3
Merhaba bende redmi Note 12 pro 5g nfc telefon var sahte romdan dolayı sıkıntı çekiyordum sonrasında bir abi yardımcı oldu romu değiştirdik ancak nfc gitti ayrıca aynı romu bulamıyorum mıuı downloader uygulamasından gösterdiği sürümü indirdiğim halde sürüm yüklenmez diye bildirim alıyorum ayrıca birden bire global olmama rağmen mesajlaşma uygulaması telefonumda belirdi ama telefon uygulaması yok sadece mesajlar uygulaması geldi ayrıca Google mesajları da kaldı tuhaf bir şeyler oldu anlamadım biri beni aydınlatabilir mi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-08-12-56-25-924_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-12-08-12-56-25-924_com.android.settings.jpg
    302,4 KB · Görüntüleme: 5

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba bende redmi Note 12 pro 5g nfc telefon var sahte romdan dolayı sıkıntı çekiyordum sonrasında bir abi yardımcı oldu romu değiştirdik ancak nfc gitti ayrıca aynı romu bulamıyorum mıuı downloader uygulamasından gösterdiği sürümü indirdiğim halde sürüm yüklenmez diye bildirim alıyorum ayrıca birden bire global olmama rağmen mesajlaşma uygulaması telefonumda belirdi ama telefon uygulaması yok sadece mesajlar uygulaması geldi ayrıca Google mesajları da kaldı tuhaf bir şeyler oldu anlamadım biri beni aydınlatabilir mi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sahte rom olarak adlandırılan rom sadece cihaz ilk geldiğinde yüklüdür sahte rom değildir sadece cihaz için özel bir romdur. internette bulunmaz. Yani bu romu bir kere değisirseniz bi daha bahsettiğiniz roma dönemezsiniz. Mesajlaşma uygulaması da MIUI 14 Android 13 ile tüm cihazlara geldi fakat arama uygulaması eklenmedi ayrıca global roma da mi arama uygulamasını yükleyemezsiniz. Sizin sorununuz global roma geçtikten sonra nfc gittiğini söylüyorsunuz fakat sizinle aynı sorunu yaşayan insanlar da özel romda iken nfc özelliğini kullanamayıp orjinal global roma geçtikten sonra kullanabilmeye başladılar. Siz istediğiniz roma dönemezsiniz fakat internetten cihaza ait başka bir sürümü kurmayı deneyin. Cihaz yd ve imei atıldıysa imei silinir bunu da göz önünde bulundurun.

Üst Alt