Mui güncellemesi nedir?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar 1 hafta önce Mi5 aldım. Tam bilmiyorum. Mesela şarj sürem çok kötü diyelim düzelmesi için mui güncellemesi mi lazım yoksa Android 7 gelse yine etki edermi? Android 7 gelmesiyle mui güncellemesi gelmesi farkları nedir

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar 1 hafta önce Mi5 aldım. Tam bilmiyorum. Mesela şarj sürem çok kötü diyelim düzelmesi için mui güncellemesi mi lazım yoksa Android 7 gelse yine etki edermi? Android 7 gelmesiyle mui güncellemesi gelmesi farkları nedir
tamamen yazılımsal bir sorun bizde beklemedeyiz gelecek olan güncellemerle ilerde düzeltilir diye düşünüyorum ayrıca orjinal kendi teması şarjı yiyen diğer etken orjinal temada gece yatarken %10-15 gibi şarj yiyordu ios temayla %1 - %2 gibi yiyor ios tema kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
tamamen yazılımsal bir sorun bizde beklemedeyiz gelecek olan güncellemerle ilerde düzeltilir diye düşünüyorum ayrıca orjinal kendi teması şarjı yiyen diğer etken orjinal temada gece yatarken %10-15 gibi şarj yiyordu ios temayla %1 - %2 gibi yiyor ios tema kullanmanızı tavsiye ederim.
Benimde %10 gibi bir şarj gidiyordu Bakalım IOS10 Star Spot temasında nasıl olacak

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Siz hangi temayı kullanıyorsunuz?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım