Yardım Mtk redmi note3 guncelleme

cedriq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
discovery
Konular
2
Merhabalar telefon redmi note 3 mtk miui 7 global rom yüklü olarak geldi araştırma yaptım ancak net bi cevap bulamadığın için konu açmaya karar verdim en.mui.com sitesinde mtk için stabil rom yazıyor onu indirdim ancak yerelden yükleme paketini seçip kurmaya çalışınca hata veriyor cihazda boot loader kilidi açık değil bu romu yükleyebilmek için kilit açmadan twrp vs. Yüklemeden nasıl başa bilirim ayrıca pc de miui updater yüklü teşekkürler

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bootloader kilidi açık olmadığı için rom kurarken hata alıyorsunuzdur. İlk önce sağlıklı bir rom yükleyebilmeniz için bootloader kilidini açmanız lazım.Bootloader kilidini açmadan rom yüklenebilir, ama bu iş riskli bir iş cihazın brick olma ihtimali var üst düzey android bilgisi gerekir.Twrp vs. gibi alternatif araçlara ihtiyaç duymadan mi flas programını bilgisayarınza kurup cihazı fastboot moda alıp flaslayabilirsiniz.mi flas programı ve bilgisayarınız windows 7 64 bit olması lazım.İndirdiğiniz fastboot romu çıkardıktan sonra klasörün isminde boşluk ve türkçe karakter bulunmasın. Windows 8 ve 10 gibi işletim sistemlerinde m flasla programı ile rom yüklerken sorun olabiliyor.Burda Redmi note 3 pro için bootloader kilidini açmadan rom yükleme rehberi mevcut.

Son düzenleme:
Oyla:

cedriq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
discovery
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık olmadığı için rom kurarken hata alıyorsunuzdur. İlk önce sağlıklı bir rom yükleyebilmeniz için bootloader kilidini açmanız lazım.Bootloader kilidini açmadan rom yüklenebilir, ama bu iş riskli bir iş cihazın brick olma ihtimali var üst düzey android bilgisi gerekir.Twrp vs. gibi alternatif araçlara ihtiyaç duymadan mi flas programını bilgisayarınza kurup cihazı fastboot moda alıp flaslayabilirsiniz.mi flas programı ve bilgisayarınız windows 7 64 bit olması lazım.İndirdiğiniz fastboot romu çıkardıktan sonra klasörün isminde boşluk ve türkçe karakter bulunmasın. Windows 8 ve 10 gibi işletim sistemlerinde m flasla programı ile rom yüklerken sorun olabiliyor.Burda Redmi note 3 pro için bootloader kilidini açmadan rom yükleme rehberi mevcut.
Teşekkürler cevap için boot loader açıp yerelden dosya seçerek yükleme yapabilirim değil mi yoksa mi Flash a mi ihtiyacım olacak pc de win 10 yüklü

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Teşekkürler cevap için boot loader açıp yerelden dosya seçerek yükleme yapabilirim değil mi yoksa mi Flash a mi ihtiyacım olacak pc de win 10 yüklü

bootloader kilidini açıp güncelliyici ve recovery üzerinden rom kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt